Vad vill du se? Önska ett inlägg!

Nu langar jag fram önskeboxen! Vad vill du läsa om? Något du vill se? Få tips om? Ett ämne som du vill att jag berör?
Önska på i kommentarsfältet eller släng i väg ett mejl till sundh.emma@gmail.com
Uppskattar så att ta mig utanför mig egen hjärna i detta grötiga post-bokmanus-tillstånd!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 21 kommentarer

 1. Dina 10 mest använda klädesplagg! Tänker att du kanske inte roterar så himla många fler (fördom eller det som visas mest på bloggen?) och det kul att höra lite om hur du kombinerar dem för att maximera så få plagg som möjligt för att peppa till minskad konsumtion.

 2. Ett inlägg med dina favoritoutfits! Hur samma plagg kan fungera i flera olika outfits, hur en kan variera sig även med få plagg, hur man klär sig bra (och snyggt) i vintage den här perioden mellan vår och vinter osv. Jag älskar vintage och hur du klär både dig och barnen och tar massor av inspiration både i hur jag klär mig själv men också hur jag vill klä min treåring. (Hela vintern har jag haft vinröd kappa, rosa sjal och ljusbruna kavat gällivare kängor… näääästan pinsamt) Kram!

 3. Ännu mer roliga, kreativa DIY:s steg för steg 😀

 4. Spontanönskning: hur ser ditt liv ut om tio år i dröm/fantasi? Vad kommer du se tillbaka på och vad skulle du säga till dig själv idag, om tio år (om du förstår?) Älskar framtidsfantasi och drömmar om att bli en klokare människa / hålla kontakten med sina drömmar om livet, vore härligt att höra om dina. Du har säkert skrivit på temat tusen gånger men kan ju variera från tid till annan hur den där framtiden ser ut! Kram!

 5. Tips på källsortering och minska sina avfall!

 6. En ”matdag” eller bilder på ert hem från fler vinklar

 7. Kattinlägg!

 8. +1 på roliga DIYS!
  Alltifrån dockskåp till kakor, tapetsering, odling!

 9. Blondinbella och hennes överflödiga konsumerande?

 10. – Ja, jag vill liksom Elin ha tips på källsortering! Alltså hur/var förvarar ni alla återvinningskärl eller har ni påsar? Under diskbänken? Tycker det är så svårt att få till en snygg och praktisk lösning. Vi har vårt i påsar ute på vår inglasade balkong, men tycker det ser så fult ut!
  – Dina bästa loppisar! Gärna i Sthlm och Värmland.
  – Hur tänker du när du köper kläder på loppis? Får du ofta fixa till dem, typ sy? Och vad är enkelt att fixa till om plagget inte sitter optimalt?

  Kram!

 11. Ett inlägg om din uppväxt i Värmland kanske? Hur det var och varför du flyttade därifrån etc.

 12. Mer om barnen!
  Hur pratar ni miljö hemma?
  Är det viktigt att de har samma ambition som dig?
  Hur handlar du till dem?
  Hur gör ni med saker de vill ha som inte är så miljövänligt?
  Hur gör ni med barnkalas? När ni går på andra barns kalas?
  Barns kreativitet kontra hur miljösnällt det är? (Mina producerar mkt som inte går att återvinna pga blandmaterial)
  Samt allt om Gotland!

 13. ”Om jag bodde på landet” – hur skulle livet se ut då?
  Har du någon ”bucket list”?

 14. Hur din garderob ser ut! 😀

 15. Jag tycker du verkar ha så himla fin och synd syn på barnuppfostran. Skulle vara så fint att få läsa lite tips och trix hur du tänker kring att dina döttrar ska bli starka och trygga i sig själva. Kram och tack för en fantastiskt härlig och peppig plats på internet!

 16. Drömfynd på loppis. Har du nån lista på saker som du skulle vilja ha men väntar på och ser om du loppisfyndar dem?

 17. Vore intressant att veta lite mer om vad ni har pratat med partiledarna om när ni har träffat dem.

  1. Ja, detta ska jag absolut skriva mer om!

 18. Jag skrev denna kommentar på ett nyare inlägg men det verkar inte ha postats och nu såg jag det här inlägget där du faktiskt efterfrågade önskningar så nu försöker jag igen jär istället!

  Först vill jag tacka för en bra blogg som ger mycket pepp och inspiration för att leva klimatsmart!

  Jag har en fråga och det är varför inläggen inte är daterade?

  Sen min önskan! Ett inlägg om klimatsmarta gå bort-presenter! Sen jag bestämde mig för att börja leva mer miljövänligt så har jag typ slutat att ge presenter när jag går på middag gör att jag inte vill köpa blommor, men jag känner mig så dum när alla andra kommer med något och jag står där tomhänt… Ska man bara leva med det eller har du förslag på bra saker? Hemmagjord granola och ekologiskt kaffe och te är saker jag själv kommit på nu att jag kan ge, men vill gärna ha fler tips!

  1. Åh, jag ska fixa så att inläggen är daterade. Så konstigt att de inte är det. Gah!
   Och inlägg kommer! Stor tack för ditt önskeinlägg. KRAM
   Emma

Kommentera

Stäng meny