Vad ska vi göra med den rosa bussen?

I förra veckan skrev vi ju på kontrakt med nya ägarna till torpet. Kommer sakna vår torp, trädgården – men alltså den rosa bussen!?

Som ni vet är jag fullkomligt dökär i vår rosa buss.
Det visste tydligen de nya ägarna också, (plus att de har lite andra planer för trädgården än en trailerpark). Så nu är frågan. Vad gör vi med den rosa bussen? Är det försvarbart att skeppa den till Värmland? Ja, säger mitt begär. Nej, säger mitt förnuft.
Om den inte ska skeppas till Värmland, vad ska det bli av min juvel? Har ni några idéer?
Älskar ju den högt.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ibland kanske passionen är så stor så rimligheten får stå tillbaka?

  1. Kanske är så!

 2. Om din passion inte vinner så kunde du väl kolla om nån förskola på Gotland vill köpa den, eller en lekpark? Lär ju vara guld för barn att få härja runt i!

 3. Nej men alltså, ni måste ju frakta över den. Även jag kommer ha svårt att släppa denna buss, om än via nätet.

 4. Skeppa den till Värmland. Sälj lägenhet och möbler i Stockholm och flytta in i bussen???!! ☺️

  1. låter himla lockande alltså!

 5. På det helt egoistiska planet (alltså för mig) så vill jag ju fortsätta se denna fina buss i dina uppdateringar så jag röstar på att skeppa den till Värmland även om det inte är helt optimalt – men med kravet att verkligen verkligen älska den och använda den LÄNGE och även därefter ge den nytt liv.

  1. Åh, vilket bra krav!

Kommentera

Stäng meny