Vad jag fick i julklapp!

julklapp ryggsäck emmasvintage

Mitt i all årssummering, flyttrensning och mäklarfotograferings-hets så har jag ju helt glömt bort att visa vad jag fick i julklapp av John!
Nämligen den här urtjusiga ryggsäcken som rymmer både laptop och bös.
Lyckan!
Och av Johns föräldrar fick jag presentkort på Centralbadet (ohlala!) och av Johns syster fick jag presentkort på Stockholms stadsmission.
Det är vad jag kallar finfina julklappar det!
Vad fick ni i julklapp?

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Alltså, väskan! Väskan1 var hittar en en sådan skönhet? Den ser perfekt ut! Är ständigt på jakt efter den perfekta väskan…. Googlade (såklart) lite snabbt men hittade bara på ebay? Skulle ju vilja klämma och känna liksom. Hur som, sjukt fin! <3

  2. så himla fin färg! älskar gult. jag fick ett kit från rituals av Johan (det kommer på bloggen på tisdag!) och en baksten av mina föräldrar. en sådan en lägger i ugnen på maxtemp för att sedan baka bröd eller pizza på. så rimlig grej!

  3. Fin väska 🙂 vad är det för märke?

Kommentera

Stäng meny