Vad jag fick i födelsedagspresent

Nyfikna på vad jag fick i födelsedagspresent?

Jo, nu ska jag visa er …

Av John fick jag anteckningsblock från Monograph och en blommig morgonrock från Indiska (jag har världens fulaste morgonrock (i klimatondskefull fleece) som jag haft sedan jag var typ tölv, hej då med den). Av mig själv (som tack för lång och trogen tjänst) fick jag vit ögonskugga från det ekologiska sminkmärket Nvey eco (älskar den!).

Min kompis Lollo och hennes lilla Gertrude kom upp med en påse rosentvål från 2littlespoons. Hur gulligt? Det är min bästa doft.
Här hemma är det naturell hårdtvål som gäller för jämnan, så lyxen att få fylla februari med ros!
Och appråpå ros …
Av min syster Ellen och hennes familj fick jag ett presentkort på Växthuset Linds på Gotland (hej rosenbuskar, fruktträd och krusbärsbuskar). En sådan fullträffs-present alltså.

Och fatet?
Ja, det fick jag också av mig själv. Grattis till mig!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Ja grattis till dig. Fina fisken-presenter hela bunten!

  1. Tusen tack <3

 2. Så mycket fint! Fast det där med fleece är inte så enkelt som en kanske kan tro. Det saknas en full kartläggning av utsläpp från fleece jämfört med andra textilier. Tycker inte att du ska känna att din gamla morgonrock är klimatonskefull, lika lite som du själv är klimatonskefull. Det är ju inte som att du gått omkring och hällt ut DDT på måfå. Jag tycker att Fredrik Norén på IVL sammanfattar problematiken ganska bra i den här artikeln och textilier:
  http://www.sydsvenskan.se/2015-02-02/bomull-kan-gora-mer-skada-an-fleece

  “Folk älskar att bli upprörda över plast. Med full rätt eftersom de inte bryts ner. Men det är en helt annan sak än att det är farligt.”

  1. Åh, detta ska jag helt klart läsa. tack för lästips.
   Kram emma

 3. Vart kommer fatet/skålen ifrån? Såååå fin!

Kommentera

Stäng meny