Vad jag fick i födelsedagspresent

Halloj!
Alltså tack för alla fina kommentarer på gårdagens inlägg om att vara en blubb. Hade ingen aning om att jag hade så många själsfränder därute. Ni är bäst!
I dag jobbar jag hemifrån, lagar läsarrecept (mums!) och försöker få rätsida på alla jobb jag har framför mig. Mest av allt vill jag bara beställa hem fröer inför #odling2018 och klicka hem stora skåp på nätauktion. Tänker att det senare kanske blir en födelsedagspresent till mig själv.
Och appråpå det så måste jag ju visa vad jag fått i födelsedagspresent!
Först ut en helt underbar kofta som jag fick av min mamma och pappa. Älskar den!
Mamma har varit så bekymrad över alla trasiga koftor jag äger, som jag inte hunnit laga eller som håller på att gå i tusen bitar.

Det här fantastiska kortet följde med <3 Det finaste jag fått!

Mamma skickade även med två böcker från sin trädgårdsguru Sara Bäckmo. OM jag ska vältra mig i de här så fort jobbhögen minskat. 

Och så fick jag även en brosch. Jag som älskar broscher.
Av Johns föräldrar fick jag skumpa (älskar och av John och barnen fick jag mitt minneskort till kameran (måste alltid radera bilder när jag ska ta en ny), ny kortläsare och även en grej som jag inte hunnit plåta ännu. Så fortsättning följer.
Men kanske de bästa födelsedagspresenter jag fått!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Bra presenter! Sara Bäckmo är verkligen en guru. Så energisk, kunnig, enkel och påhittig i sitt odlande. En vacker dag ska jag också vara självförsörjande på grönt. Ska du ha paprika och chili (bl a) är det hög tid att så nu så köp hem lite fröer vetja. 🙂

  2. tycker generellt att det används alldeles för lite brosch här i världen! så himla tjusigt.

    1. eller hur?

  3. Åh! Du råkar inte veta vad koftan heter eller var man kan hitta en sån på nätet? 🙂
    Hittar en som ser ut typ så på Samsoes hemsida, men den är mycket varmare i tonen, mer persika.

Kommentera

Stäng meny