Vabbdimma, damm och coronatest

Hej från vabbdimman!
Vi är inne på dag sex av vabb. Barnen är äntligen feberfria, men snorar något jävulskt.
Och så mycket som de härjar runt (bildbevis) så kommer vi nog bli helt friska om ett halvår, hahaha. De kan stöka minsann, men tusan så roligt de har. Ja, tills sjukdomsmattheten kommer ikapp dem och det blir k a o s.

Själv har jag varit totalt däckad, med halsont, feber, huvudvärk, konstig känsla i bröstet och extrem muskelvärk från midjan och neråt (eh?). Så igår tog jag ett hemtest för corona, som skickades i väg på analys. Det stod att det skulle ta 2-5 dagar att få svar, men fick svar redan efter ett dygn.
Men testat visade negativt.
Så jag KAN väl gå ut om någon dag eller två, när kroppen örkar och snuvan är borta, men vettetusan om jag vill.
Jag låter förkyld. Inte en accessoar en vill visa upp hösten 2020 så att säga.

När jag är frisk vill jag åka in till Söder, Gamla stan, åka till Skansen och besöka Rosendals Trädgård. Och cykla!
Som jag längtar!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Alltså jag vill ju bara ge alla frihet och välmående så mycket det bara går, men måste ändå påpeka att testen ju inte är 100%. de siffror jag har läst är att de plockar upp corona med 60-80% känslighet, och är ganska beroende av vana att ha själva testtekniken rätt, dvs sämre resultat om man är ovan provtagare. MEN hela 2020 är ju också de självutnämnda experternas tid så jag ska va ödmjuk för att testsensitiviteten kanske bättrats. men med de siffrorna skulle ju ett negativt resultat i BÄSTA fall ändå innebära 20% risk för corona – så hade jag fortfarande symptom skulle jag hålla mig undan andra, tyvärr.

    1. Helt sant Ulrika. Och jag håller med dig. Skulle inte vilja gå även om jag testat negativt med 90% säkerhet.
      Något skit har ju kroppen liksom.

  2. Vad var det för test där du fick svar så snabbt? Har gått två dagar sen mitt test och inget svar än.

Kommentera

Stäng meny