V som i Väntan

emmasvintage

V som i Väntan.
Så kom den 8 mars till slut.
Internationella kvinnodagen och beräknad födelse av skrutten i magen, en perfekt kombo tyckte vi. Som vi har väntat, räknat ner och peppat. Nu är bebisen 100% färdigbakad.

Men som att bebisen skulle vara en av de där 5% som håller tiden? Njaa, inte så troligt med tanke på sin ömma moders tidsoptimist-gener.
Både jag och John har haft allvarliga samtal med magen om att det vore fint om hen kom ut nu. Vi har berättat att istället för att sträcka ut sig över revben och komma åt ömma, pulserande nerver i ryggen, så går det alldeles utmärkt att gymnastisera på utsidan. “Här finns HUR mycket plats som helst” skanderar vi högt. Men icke.
Inte ett tecken.

Ps. Bilden är snodd från min Instagram (@emmasundh) där jag dagen till ära listar 20 inspirerande kvinns som jag tycker är briljanta. Kolla in vettja.

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. att det bara är 5% som håller tiden? det är ju galet. kanske snarare så att man inte ska sätta såna specifika datum när det ändå är så få som stämmer? hur som helst peppar jag att er lilla kompis kommer snarast. nu helst. PUSS OCH PEPP!

  2. Vi väntar också 🙁 Maken är stressad över att bebisen kommer att bli sen då han har en tenta nästa lördag men han vill ändå inte att bebisen ska komma före lördag 😉 Ibland undrar jag vad det är för en typ man gifte sig med?! 😀 Jag gick över 5 dagar med första så det är tyvärr bara att vänta. Det skulle ha varit skönt om bebisen hade kommit idag på hens bf datum. Jag får fortsätta följa dig med spänning.
    Kram

  3. Hoppas den lilla vill kika ut snart då 🙂 kikade in tidigare idag, och tänkte för mig själv att det kanske var något på G eftersom det inte fanns några nya inlägg! Vilken spännande resa ni har framför er, kärlek <3

  4. Tycker det verkar som en livsnjutare helt enkelt där inne. Det finns ju inte bara massa plats utan massa tid att gymnastisera utanför, bästa att passa på när man har alternativ 🙂 Håller tummarna för att det snart kommer en liten parvel!

  5. Idag, på internationella kvinnodagen OCH min lillasysters 7årsdag, blev jag faster igen! Det är så fantastiskt hur kvinnokroppen funkar! Snart är det din tur och om “bara” 15 veckor är det min tur att föda fram ett mirakel! 🙂

  6. Jag gick 3 dagar över tiden innan det satte igång. Låg i sängen, vid 2 på natten, mot den 4 dagen, och tänkte ilsket att det blir fan ingen bebis. Jag var asförbannad och kände mig snuvad på konfettin. MEN, då satte värkarna igång. Trodde ändå inte riktigt på det utan trodde det var magknip. Magknip som kom var 9e minut och som satt i ländryggen och nere i magen, tji fick jag. :))

  7. Blir kul att följa bebisvägen vidare! 🙂 fast – som många andra säkert håller med om är det helt rimligt med bloggpaus pga bebisbubbla. Finns kvar och väntar spänt på uppdatering när det sker 😉

Kommentera

Stäng meny