Utan wifi försmäktar jag på denna ö

Paris, via sydöstra Frankrike, Provence, Franska Rivieran, Rom och vidare till Sicilien – UTAN INTERNET. Nåväl, det har varit lite skönt – som den internet-knarkare jag är – men oj vad mycket jag har att berätta.
Just nu befinner jag mig på Sicilien. Underbara Sicilien. Jag bor i en lägenhet med John och mina två vänner Per och Lisa, precis vid havet. Just i detta nu tittar vi på solnedgången, käkar oliver, dricker öl och … bekantar oss med en nygammal vän. Wifi.
Alldeles strax ska jag fortsätta berätta om min resa.
Är ni med mig?

blommig resväska by emmas vintage

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Åh, vart har du köpt din koffert?

 2. Åh ja, jag är med! Åker till sicilien på lördag så längtar efter tips! 🙂

 3. Absolut med Emma! Har precis upptäckt din blogg genom att jag först sett reklam för din fina bok och nu senast läst om dig i tidningen 🙂 vilken inspiration jag får och glad blir man varje gång man kikar in. Till helgen kommer jag till VintageFabriken och tar mig en titt! helg i Stockholm kräver ju det.

 4. Ooooh jaa!!

 5. JA!
  Jag är jättenyfiken på hur ni har rest so far; vi funderar också på en resa via Paris mot sydkusten så det hade varit kul att höra om ni hittade några pärlor på vägen. Ha en fantastisk fortsättning på semestern (och måtte wifin aldrig åter sina!)!

 6. självklart! ska bli superspännande att höra allt som ni varit med om hittills:)

 7. Jag är med, speciellt för att jag åker till Siciliens nord-västra kust i morgon 🙂 Du ska kanske inte just dit, men samma land ändå 🙂

  1. Men vad roligt! Nä, tyvärr så befinner jag mig på södra sidan …

Kommentera

Stäng meny