Usch-start på veckan

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt. Jag skulle egentligen börjat den här veckan med ridtur i skogen med min kompis Amanda, men istället råkade jag skada armen när jag försökte hålla jämn takt med två 3-åringarns störtdyk i soffan igår. Jag ska alltid vara värst, hahaha.
Så den här dagen började hemma, och det var nog tur, för hela förmiddagen har jag haft världens huvudvärk och illamående.

Nu börjar värktabletterna kicka in – finally.
Hoppas innerligt att det går över snabbt, för jag ser fram emot den här veckan så mycket. Inga berg att bestiga, bara några deadlines på jobb som ska kirras. Och på onsdag är hela familjen lediga!
Ska passa på att jobba hemifrån så mycket jag bara kan den här veckan. Skrota runt i min Finofult-morgonrock, sänka axlarna och liksom glida i mål inför jul.
Det enda som stör min julefrid är dagens form.
Men jag är snart på benen!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Nej! Var det i vår trollkoja du skadade dig?

    1. haha, nä, när jag störtdök i soffan med Ivar. Gjorde lite ont då, men jädrar vad ont det gjorde på kvällen. Nu är det bättre! Stort tack för en mysig förmiddag!
      KRAM

  2. Du påminner så om min mormor, en obotlig optimist Hon trillade ner för en trappa för några veckor sedan och bröt armen och den läker inte som den ska, säkert för att hon är gammal (86) men hon är ändå på gott humör! Förstår inte hur hon lyckas ibland. Hon är en väldigt bra förebild och det är du med.

    1. Hahaha, ja, optimismen är det sista som lämnar mig!

Kommentera

Stäng meny