Uppsala, workshop och Gotland

God morgon!
Just nu sitter jag på tåget till Uppsala, i sällskap med min kamera och John som också råkade ha ärenden dit i dag. Jag och kameran ska på spännande uppdrag, och det känns som hela denna vecka är lite spännande. Låt oss kika vad som kommer hända!

måndag. Till Uppsala för att stylinguppdrag för Myrorna! Wiii! Så spännande! Kommer blogga mer om detta inom kort.
tisdag. Cykla till jobbet, frukost med Emily och sedan fixa en massa deadlines.
onsdag. Hemmajobb, DIY-plåtning och laga mat till vegetariska matklubben (som inte hanns med förra veckan).
torsdag. Ska springa runt på stan för att plocka grejer inför helgens event.
fredag. Hemmakontor, finbesök av Maria Soxbo som kommer förbi och sedan hämta hyrbil.
lördag. Hålla workshop för Allt i hemmet och Sköna hem tillsammans med Emily Dahl. SÅ PEPPAD! Efteråt ska jag, kidsen och John pipa till Blomsterlandet för att kitta upp med grejer inför torpet. Och lite piff till innergården. Sedan packa, packa, packa.
söndag. Mot GOTLAND, torpet och två veckors semester!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Sån härlig bild!

  2. Så härligt med Gotland! I helgen far jag till Stockholm men min 6 månader gamla bebis, har du några barnvänliga tips? Kram

  3. Åh jag önskar jag var en sån som kunde boka in saker varje dag och vara exalterad över att göra varenda grej. Några dagar in i veckan blir jag bara jättetrött haha. Jättefin bild!

Kommentera

Stäng meny