Uppdatering: Sömn + barn = sant?

God kväll!
Vi har precis nattat två vabb-trötta barn och när jag låg där och snusade in i Majken-lockarna efter godnattsagan så kom jag på att jag har glömt att uppdatera er på barnen sömnhärj. De var ju vakna flera timmar per natt och jag frågade desperat efter råd och fick en samstämmig kör. Var tråkig. Gör inte något. Bara håll om. Låtsas sova.
Och banne mig vad det funkar.
Efter fjärde gången de ropar efter välling så ger de ju faktiskt upp. Trodde jag aldrig.
Nu är de ju sjuka igen, så sömnen blir ju lite tjosan hejsan, men alltså TACK!
Vad skulle jag göra utan er?
Va?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hahaha! Skulle precis fråga på chatten på Insta men höll mig
    Skönt att höra!!! Hurra för er och för er mentala och fysiska hälsa. Att inte få sova alltså…inte roligt nånstans.

    1. Så. Jädra. Skönt!

  2. Hvor kommer den fine gule puten fra? <3

  3. Jag brukar även förklara varför man behöver sova på natten. Kommunicera med barnen och verkligen ge raka förklaringar som de kan förstå. Tex har jag en dotter med ett syndrom där tillväxten blir kortare än hos vanliga/”friska” tjejer så där kör vi helt enkelt med att på natten växer man som mest, om man sover. 🙂 eller ha dem i vår säng och samsova för om de märker vi är lugna och ligger så nära att de känner våra andetag, hjärtslag så blir de med lugna av det. 🙂

Kommentera

Stäng meny