Underbar klänning från Maria Westerlind!

maria westerlind dress

maria westerlind floral dress

Titta vad jag har fått i julklapp! En alldeles underbar klänning från Maria Westerlind! Lyckan!
Vårigt blommig, vacker och perfekt passform. Jag brukar vara lite skeptisk mot nyproducerade kläder som hämtar inspiration från gångna tider. Det brukar ofta bli lita halvdant. Midjan brukar sitta för långt ner, kjolen är ofta för kort och den sitter inte åt där den ska och så vidare. Men inte här inte!

Just nu hänger klänningen på väggen, men snart ska den invigas på riktigt. För visst vill ni se den på?

Jag har by the way helt glömt bort att visa upp alla fina julklappar som jag har fått. Kommer på bloggen inom kort!

Look at this lovely 1950’s inspired dress from the swedish designer Maria Westerlind. One of all the wonderful gifts I’ve got for Christmas. Want to see more?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Jättefin – en riktig Emma-klänning! gillar nya headern också, tjusigt värre!

 2. oboy så fin! Sommaren kommer bli underbar.

 3. Åh, så søt! Den blir du fin i!

 4. Hej! Jag hittade precis din blogg. Vi bor typ grannar och har exakt likadana klänningar från 50-talet. Rosa, brett bälte och inbyggt tyllunderkjol. Från 50-talet men oanvänd. Har hängt på ett lager. Jag har köpt min i Gävle. Knasigt tyckte jag och tänkte att jag måste ju säga till.

  1. Är det sant? Vad roligt!

  1. Åh, fantastiskt!

 5. Otroligt fin!! Var kan man gå tag i denna skönhet? Ingen av länkarna fungerar..

  1. Hej, nu fungerar sidan igen. Sidan har legat nere pga server-byte. Håller på att lägga in nyheter för våren. Välkommen in och titta.

Kommentera

Stäng meny