Tylligt i vårens Conscious exclusive collection från H&M

Conscious exclusive collection H&M by emmas vintage

Den här klänningen alltså. Pust. Stånk. Stön.
Tylldrömmen i sotigt grönt kommer från H&M:s Conscious exclusive collection och är precis så sär sober som man vill att en klänning ska vara. Och tyll. Vem kan stå emot tyll? Inte jag i alla fall.
Jag faller kanske inte så där jätteofta för nyproducerade kläder, men när en gigant som H&M släpper en kollektion av återvunna material (heja!) som H&M:s Conscious exclusive collection måste man ju bara spana in …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Jag bloggade om samma klänning imorse! lustigt, men visst är den fantastisk? jag fick ju inte heller fingrarna på Lanvins tyllbomb som du är så fin i så kanske är det dags för en tyllinjektion i min garderon 🙂

  2. Mums vad fin! Fast problemet för mig är att jag typ aldrig kan köpa långklänningar eftersom jag är så kort. För då måste jag ha höga klackar delux, dagens i-landsproblem 😉 kram från ystad

  3. Den ser ju alldeles fullkomligt ljuvlig ut!

    Jag ser verkligen fram emot att er vintagebutik ska öppna! 🙂

  4. It looks amazing! We still don’t have h&m here in Australia, and I miss it!

  5. Ah, älskar den gröna färgen. Bsäta vårfärgen som finns…. Om det ändå bara var lite lite varmare.

  6. wow! den är så vacker! längtar tills jag får sy min studentklänningm, då blir det tyll minsann! 😀

  7. Hej emma! Jag kollade runt på pälsboleros och det är så att jag ska gå på ett bröllop på lördag! Jag har en lite wierd fråga, jag ÄLSKAR den bruna som du har, skulle du kunna tänka dig att låna/hyra ut den för i helgen???? Jag förstår att detta inte var vad du väntade dig i komentarsfältet.. Men jag väntar på ditt svar!! kram Beata Beata.naslund@live.com

Kommentera

Stäng meny