Två ganska sjuka men glada skitar

IMG_9800

Här, tre trappor upp i Midsommarkransen, leker vi just nu fullfjädrad kurort. Både jag och lilla Majken är sänkta i megaförkylning. Näsor som rinner, enträgen hosta och jojofeber som inte kan bestämma sig om det är sjuk en ska vara eller frisk.
Majken vet ju inte vad som försiggår, varför kroppen känns konstig och det är svårt att andas, så det kan vara rejält tjorvigt emellanåt. Men mellan varven är hon den gladaste härjoberten som sprattlat i ett par mockasiner.IMG_9806ored

De här bilderna tog John av mig och Majken i går när jag trodde att jag var på bättringsvägen, jobbade och stod i.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Vad är det för klänning som hänger där bakom dig?! Krya på er!

  1. Åh, det är en vintage-tyllbomb som jag köpte på Vintagemässan i Malmö för en massa år sedan. Helt underbar!

 2. God bedring til dere begge 🙂

 3. Hej!

  Din blogg är som godis!

  I mars kommer jag gifta mig med mitt fina sambo i Paris (!) o jag undrar om du har nyare tips på boende, restauranger och sånt? Ser att guiden är från 2012 o du ska ju tillbaka dit snart. Kommer du uppdatera den? Eller kan du ge bröllopstips ändå? 🙂

  Heja dig o din nya lilla familj.

  Kram!

Kommentera

Stäng meny