Tusen tack för era fina ord!

IMG_6557Tusen och åter tusen tack för alla fina, peppande och varma ord som ramlat in via bloggen, mejlboxen och Instagram efter gårdagens gravid-inlägg.
Ni anar inte vilken styrka ni ger mig!
Varenda litet ord betyder så enormt mycket ska ni veta.
Orosmoln inför det nya blåser förbi som fjösiga vindpustar när de ackompanjeras av hoppfulla och lyckönskande bokstäver skrivna av er. <3
Tusen tack!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Hejsan hoppsan! Hur långt blir det mellan Majken och den lilla krabaten? Själv har jag en lillasyster som endast är 16 månader yngre än mig och det har varit fantastiskt att ha ett syskon i sin egen ålder, eller det kan bli lite rivit vissa dagar men det löser sig alltid!
  Kram på er!

 2. emma! underbart och fantastiskt och bara så så pepp! gratulerar och all lycka till er alla fyra!!! PUSS

 3. Åh ja det kommer gå så bra!! Vi blir inte givna mer än vi klarar av! Jubla hosianna,* och grattis åter igen 😀

  *hemkommen från körrep, smått inspirerad..

 4. Men alltså: GRATTIS! Vilken fantastisk nyhet – föräldrar igen o M får ett syskon! Syskon som förresten är något av det bästa. Har själv två pojkar med 15 månader mellan. Och visst var det ett tufft första år (o graviditet när man ju har barn både inne och utanför magen) men jag och min man har aldrig önskat att det blev på något annat vis. Och nu – när kidsen är 2 och 3 år – har det vart värt varenda sekund av tröttgråt, sömnlöshet och ryggont. Att se deras glädje för varandra, att de är bästa kompisar, tar hand om och lär av varandra – det är underbart. Och har man gjort det där första året är allt (jag menar verkligen allt!) annat en piece of cake! Kom ihåg att ta hjälp av folk i er närhet och våga be om hjälp. Och mest av allt: ta hand om dig själv och lilla familjen, kommer blir hur bra som helst det här!
  Kram!

 5. Mäh asså så sitter man hemma å nosar en liten ammande 2.5 veckors i hakvecket å läser dessa ovantionsstående nyheter! Briljant. Så briljant. Framförallt för lilla Majken som får en festlig partner in chrime snart! Hurra för mer babyboom 2016! Puss & kram från lilla Leah & jag <3

Kommentera

Stäng meny