Tröttheten, torpet och alla jobben

Hej på er!
Just nu sitter jag och John i köket, med varsin laptop och försöker rodda jobb medan barnen sover. Det låter så oromantiskt, men jag tycker om att fixa och greja alldeles nära. Som att ha ensamtid, men sällskap. Jag i ett nötskal.
En social katt som ligger en bit ifrån, men alldeles tillräckligt nära för att få en klapp då och då.

Det är så mysigt att vara här. Nästan lite för mysigt. Både jag och John går nämligen på lågfart. Vi är trötta dagarna långa och vill mest av allt bara kura ihop oss med ongarna. Hålla om. De små är emellertid inte så taggade på det, så vi härjar runt i vanlig ordning.
Plockar äpplen, ritar, hoppar studsmatta, snickrar, pysslar och jobbar mellan varven.

I dag kom Emily till torpet. Majken har varit eld och lågor över att Emily är här. Så fint!
Jag och Emily har plåtat ett jobb idag och ska fortsätta med ännu fler jobb imorgon. Vi passar på att plåta sommarjobb inför nästa sommar medan det fortfarande är grönt ute, sedan kan allt gott hösta bort i en brun sörja. Och då ska jag lata mig och vila upp mig. Tjaaa, innan det är dags att ta tag i höstjobben.

Ps. Jag hittar inte min överföringssladd till kameran, så här kommer ett gäng bilder från mobilen istället.

Höstens bästa färgkombo. 

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny