Torpar-mys och julpyssel i Amelia Jul

IMG_6923

I isande februari begav jag mig – tillsammans med Lollo och Isabelle – till Lollos söta lilla, lilla torp mitt ute på landet. Vi var påpälsade upp till öronen när vi rullade runt i snön och försökte fånga vintern på bild. IMG_6981-Recovered

Det är ungefär det sötaste torp som finns.
Jag knypplade ihop granrismatta och dörrkransar, medan Lollo förberedde underbara julpyssel inne i torpet.

Skärmavbild-2014-10-23-kl.-10.22.02

Och resultatet? Det kan du se i nya numret av Amelia Jul som är ute nu.
Här får du en liten tjuvkik …

IMG_0305

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Ni är verkligen superduktiga!

  1. Vad gullig du är!

 2. Så idylliskt och mysigt! Nu vaknade det lilla julmonstret i mig till liv 🙂

  1. Hahaha, i mig med! Så peppad på jul just nu och skulle ha velat hänga upp adventsstjärnan (helst i går).
   Kram emma

 3. Åh, vilka fina bilder! Blev julpysselsugen på direkten och mina torpdrömmar fick en raketskjuts minst sagt! Du har den bästa blöggen! Puss

  1. Åh, tack, vad gullig du är! Och visst blir en pysselsugen! Jag vill att det ska bli advent nu, så jag får gå loss totalt =)
   Kram emma

 4. Alltså wow! Hade glömt bort(!?) att julen existerar inom snar framtid pga att vi fortfarande har meteorologisk sommar här nere i skåne. (!)!(!!) Men nu fick man ju ett liiiitet litet härligt jul-sug minsann 😉 =)

 5. Hej! Fint julpyssel! Inte alls relaterat till det här inlägget, men varifrån är er halltapet? Är på jakt efter något ganska stormönstrat i fina färger men med ljus botten, och kom att tänka på att jag sett något någonstans som passade rätt bra in. Tog bara en (bra) stund att komma fram till att det var på din blogg och från din hall 🙂 krams!

  1. Hej! Hahaha! Jo minsann, min tapet kommer från Engelska tapetmagasinet. Märket heter York.
   Stor lycka till!
   Kram emma

 6. Så himla fint! Jag längtar redan till julen, den känslan brukar kicka igång redan i september för min del 🙂
  Du och dina kompanjoner borde verkligen göra någon slags julbok. Är 100 på att det skulle bli den finaste boken någonsin.
  Kram!

Kommentera

Stäng meny