Tjuvkik in i Stockholms finaste barnbutik

IMG_9234

I förra veckan rullade jag och lilla Bodil runt i Midsommarkransen och passade på att svänga förbi mitt gamla Vintagefabriken där det var full rulle på renovering. Min ex-partners in fabriks-crime ska nämligen utöka butiken och jag fick kika in och höra om alla kriminellt spännande planer. Och jag måste ju bara visa er …
Där det förut var frilanskontor har Linda och Lollo gjort i ordning VÄRLDENS finaste barnbutik.IMG_9260

De har satt upp internets finaste tapet, “Blossom” från Mr Perswall (som finns att skåda både hemma hos Mokkasin och Husligheter) i barnrummet. Så galet, himla fint!
Några dagar tidigare hade jag beställt tapetprov på just denna tapet eftersom jag är lite sugen på att ha den i torpet eller i barnrummet. Efter en titt på Vintagefabriken så blev jag än mer säker på att jag eventuellt måste ha denna i barnrummet. Vad tror ni om det?IMG_9243

I den nya barndelen finns poster, barnkläder (både vintage och nyproducerat), hättor, napphållare, barnböcker …IMG_9237… och de här fina ryggsäckarna från Möheap.
En sak är klar: Det kommer att spenderas en hel del pengar här. Har du vägarna förbi måste du bara svänga in här. Och har du inte vägarna förbi så tycker jag att du ska planera en svängom i Kransen inom kort …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så fina foton! Vad heter kameran du fotograferar med? Vilken modell är det?

    1. Hej! Jag har en Canon EOS 5D Mark II! Ska eventuellt investera i en ny kamera så småningom. Med wifi! Stört sugen på en sådan.
      Kram emma

      1. Tack för svar! Gillar din blogg, den inspirerar!

Kommentera

Stäng meny