Tjörn: Vind i (och under) kjolen och ett hav av ljung.

pink vintage dress by emmas vintage

Tjörn. I ett hav av ljung. Virvlande vindar som tar tag i hårslingorna, leker sig fram som lösmustacher i ansiktet och snirklande blonda trådar i ansiktet. Tar tag i kjolstyget, lyfter och far runt. Det känns som man ska lyfta. Glida i väg som Mary Poppins över nejderna.
Just här, på ett berg på Tjörn, avslutade jag världens bästa sommar.
Jag har kuskat land och rike runt, upptäckt nya ställen, förälskat mig i platser jag inte visste fann, jobbat på distans och träffat underbara människor. Jag har andats djupt ner i magen och landat i själen. Blivit starkare. Lugnare. Klokare.
Och ännu kär. Trodde inte att man kunde bli mer töntfniss-kär. Men det kunde man tydligen.

Jag har saknat vänner, dansat till klockan sex på morgonen, lärt mig ett dussin nya saker, badat i medelhavet, fått tid att  umgås med mina föräldrar, insett saker om mig själv och längtat efter Vintagefabriken. Och avslutat semestern just här. Mer än så kan man inte önska sig.

vintage dress by emmas vintage

vintage dress by emmas vintage

vintage dress by emmas vintage

blond by emmas vintage

blond by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Låter som en alldeles fantastisk sommar och utifrån bilderna jag sett så måste jag säga att den verkade helt underbar.

 2. Det är så vackert att man nästan går sönder inuti. Wow. Nästan lite Provence över bilderna. Jag håller med. Världens bästa sommar. Magiskt. Och jag tänker inleda hösten med en resa till södra Frankrike och ska kika bakåt i ditt arkiv för att leta lite inspiration. Såg att ni varit på ställen dit vi ska denna gång.
  Stor kram och superpepp inför hösten!

 3. Bild nummer 2 är ju sjukt vacker!!!

 4. Så vackert att jag får hjärtont!

 5. Det ser ju helt magiskt ut, vill flytta in i bilderna!

 6. Låter som en fantastisk sommar:) måste bara säjja att du är otroligt vacker, Emma!

 7. Åh de ljuvaste bilderna jag sätt på länge! Kram och norrsken på dig!

 8. Helt fantastiska bilder! Och det låter som att din sommar varit precis så som man vill att en sommar ska vara.

 9. Så vackert!! Både bilderna och du!

 10. Hej, var finns dessa vackra ljunghedar på Tjörn?
  Vilka vackra bilder!

  1. Hej Ingrid! De finns i vackra Kyrkesund! Bästa stället om du frågar mig. Kram emma

Kommentera

Stäng meny