Tillbaka på jobbet!

Med varm hand har jag lämnat över vabb, snoriga ungar och härj till John som är hemma i dag. Själv firar jag jobbdag i flott lejongula fåtölj från Refurn, vintageklänning och borstat hår. Aningen annorlunda från gårdagen.
Alldeles strax ska jag pipa i väg till – fanfar – Antikmässan! Är så peppad ska ni veta. Följa mig på Instagram stories vettja! Rapport om bästa fynden inför helgen (mässan öppnar på torsdag klockan 10.00) utlovas!

Kram emma

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Emma!
    Tack för en bra blogg!
    Jag undrar, hur gör man efter ett missfall för att inte oroa sönder sig när man blir gravid igen. Att det ska hända igen liksom. Hur tar man sig igenom det utan att ständigt tänka orostankar och hur släpper man rädslan för ytterligare ett missfall?? Några tips?
    Kram Jossie

Kommentera

Stäng meny