Tillbaka på jobbet + önska ett inlägg!

Måndag och tillbaka på jobbet efter veckor av semester, fix på tomten, byggprojekt, ideellt arbete, jobbuppdrag och sommarlovslediga. Som jag har längtat efter att göra en sak i taget.

Medan OS varit på tapeten har det varit världsmästerskap i pusslande av tid här. Rattande av barn, besök hos förälder på hem, projekt på husbygget, besök av vänner och ta ner hus på tomten. Det blev ju inte mycket bloggat från utflykter, sommarkvällar och loppisfynd, men desto mer närvarande i IRL-livet har jag varit. Verkligen göttat mig i goa sällskap.
Det ska jag leva länge på!

Men nu är jag tillbaka och redo att kavla upp ärmarna. Ta mig an hösten, planera hus, fotografera bygge, engagera mig i klimatet, hitta på projekt. Jag tänkte skriva och blogga lite om sommaren så klart, men tänkte att vi gungar igång den här hösten med önskeinlägg!

Är du nyfiken på dörrarna till huset? Hur det egentligen ser ut på tomten? Eller något HELT annat? Önska på!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej Emma och tack för en blogg som både inspirerar, informerar och vågar sätta ned foten. Planerar att byta ut vårt 70-tals kök inom de närmasta åren och vill gärna finna återvunit material samt välja så klimatmässigt smarta alternativ som möjligt. Vet du något forum, hemsida där det går att hitta hantverkare som aktivt jobbar med klimatsmarta lösningar? Samt vilka företag med köksinredning som är miljödiplomerade?

  2. Hej Emma! Jag önskar en genomgång om hur det går att tvätta håret med aleppotvål. Jag läste att för varje person som använder aleppotvål istället för schampo sparas det in på 20 (!) plastflaskor som aldrig behöver tillverkas, fyllas med vatten (schampo innehåller ju mest vatten) och återvinnas. Vänliga hälsningar, Johanna

  3. Hej! Och heja!!! Jag skulle gärna läsa några säsongsanpassade matrecept, mest för att det var länge sedan du hade något sådant och för att maten är en högst relevant del i klimatarbetet.

    1. Ja, det var bra länge sen nu!

Kommentera

Stäng meny