Tillbaka på Gotland

Efter vattkoppsinvasion (vi river av den när vi ändå är i gång), halsont-härj, VAB och kureringsstafett så blev det hux flux den 12:e och vi är tillbaka på Gotland. Dessutom min älskade kompis Åbergs födelsedag. Hurra!

Gotland torp trädgård
De där sista veckorna i Stockholm försvann i en dimma av sömnlösa nätter, slumrande förmiddagar och dunkande huvudvärk som aldrig släppte. Sjukdomar som avlöste varandra och den där håglösa känslan av TAR DET ALDRIG SLUT PÅ ELÄNDET?
Det kommer det att göra.
För nu är ni här. Och trots att hjärnan spritter av drömprojekt, byggnationsplaner och renoveringsfix, så är jag och John myndigt stränga mot oss själva.
Vi ska ta det lugnt.
För ett par prickiga (förvisso friska nu, men ändå prickiga) pseudotvillingar med krassliga projektföräldrar utan stopp-knapp, nej, det går inte.
Det blir både kokstekt pannkaka och bara sladder kvar av dessa människokroppar. Eller om vi säger så här: Livet med två små barn är en extremsport. En behöver inte lägga till ett maraton.
Så nu blir det honungsvatten, SKAM och kanske lite The Handmaids tale (har du sett?).
Ses i morgon!
Tjing!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. låter som en klok plan, att bara ta det lugnt ett litet tag. hoppas ni får det fint!

  2. Såg hela säsongen väldigt snabbt för den var så himla bra, snyggt klippt och kusligt i vissa fall verkligt. Lyssna gärna på p1 där de diskuterar denna i kulturnytt tror jag det var och parallellerna till vad som faktiskt redan håller på att hända. Rekommenderas varmt!

    1. Åh, bra tips! TACK!

  3. Hej hej! Det verkar så idylliskt miljö på Gotland! Får man fråga hur lång tid det tar från er lägenhetsdörr till stugdörren? Är det inte tufft att få med barn och grejer när det är många byten? Tack på förhand!

  4. Handmaids tale – riktigt kuslig, otroligt bra (och typ vacker på nått läskigt obehagligt sätt?!) samt sjuk viktig skildring. Tänk om vi hamnar i en sån framtid liksom. Hjälp. Men SE DEN!! 🙂

Kommentera

Stäng meny