Tager du denna Emma Sundh?

SAMARBETE-NYvintage smycken vintagesmycken jewelry Thörnströms ring förlovningsring guld guldring 50-tal 1950-tal silverbrosch

Precis innan jag stack till Gotland hämtade jag ut ett spännande paket från vintagebutiken Thörnströms. Paketet innehöll två smyckesaskar som i sin tur inkapslade en dos elegant lyx-treat for my self innan förlossningen. Om det är något en kvinna i nionde månaden är värd, ja, då är det kattsingen mig en dos guld och silver.

För att sätta lite extra juni-blomstrande guldkant på den här lördagen (det ösregnar på Gotland, så är det något som behövs denna gråa dag så är det just detta) så erbjuder Thörnströms fri frakt för alla er läsare. Fint va?
Uppge koden “emma” för att ta del av fri frakt.


vintage smycken vintagesmycken jewelry Thörnströms ring förlovningsring guld guldring 50-tal 1950-tal

I den lilla asken låg en ring i 18 karats guld från 1956, designad i Malmö av Gustaf Dahlgren & Co.

vintage smycken vintagesmycken jewelry Thörnströms ring förlovningsring guld guldring 50-tal 1950-tal

Jag äger ju ingen förlovningsring (eftersom jag friade till John med en grästuva) och saknar något som glimmar på mitt ringfinger, så när jag scrollade förbi den här blinkade det till i ögonen på mig. vintage smycken vintagesmycken jewelry Thörnströms ring förlovningsring guld guldring

vintage smycken brosch silverbrosch vintagesmycken jewelry Thörnströms

När jag ändå var i gång så kunde jag inte motstå den här silverbroschen med pastestenar. Älskar ju broscher som ni vet, så den här ska få piffa upp kavajslaget i höst tänkte jag.
vintage smycken brosch silverbrosch vintagesmycken jewelry Thörnströms

Emmasvintage.se i samarbete med Thörnströms. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Har just tappat bort min vigselring (60-tal från engelbert) , så jag får nog börja leta en ny. Har smalare fingrar än förr så den måste ha glidit av nån gång. Inte kul.

  1. Perfekt tillfälle att shoppa en ny!

 2. Den där ringen..superfin verkligen!

 3. Broschen var ju bara superfin!! Jag fick ett sånt där kreativt infall igår som jag bara var tvungen att ta tag i på en gång. Jag har alltid funderat på hur jag ska hålla smyckena trasselfria när jag inte använder dem. Har precis flyttat till hus och insåg att jag nu har en perfekt väggyta att pryda med massa smycken. Så tog fram nålburken och började hänga upp min halsband och armband. Blev sååå fint och så lätt att välja och vraka när en vill ha smycken. Jag använder det sällan, men det kanske mer har handlat om trasselhögarna än vilja 😛
  Ha en skön söndag!
  Hälsningar
  Anna

  1. Vilket bra tips! Och en bara älskar ju DIY!
   heja, heja!
   Kram emma

  1. I wish, men vi är redan gifta (since 2009). Men vi kanske gör en Heidi & Seal om ett par år, vem vet? Alltså inte skiljer oss (hahaha), utan förnyar våra löften om och om igen.

Kommentera

Stäng meny