Svunna tider i dessertform

IMG_0764

För några veckor sedan kvistade jag i väg till Emily Dahls fotostudio för att röra ihop ett himla roligt jobb. Tillsammans skulle vi baka oss igenom smaskiga årtionden, från 1950-talet fram till i dag. Jag snodde ihop en radiokaka och hittade mina drömmars dessert i 60-talet (har varit besatt sedan dess). IMG_0836

Emily plåtade medan jag stylade (hon plåtade även några underbara behind the scened-bilder som nu ligger uppe på henne blogg, spana in vettja). Varje årtionde skulle få sin beskärda del av tidstypiska attiraljer. Det rotades bland filmisar, grafiska bakgrunder, retrokameror, repiga iPods, Storm-klockor, knalliga hörlurar, vinylskivor och …IMG_0818

… kassettband. Fick även låna en gruvligt snygg Sony Walkman av Olle, en granne på andra sidan innergården. Tack Olle!
Här har vi 80-talet. Det var sådan befrielse att gå loss på färg! Nu vill jag liksom lägga ögonen i färg-lag på burk känner jag. dogFick även äran att hänga med Emilys gullos-tax, Arthur Miller. Så göllig att näsan rynkades och munnen kväste ut oschi-oschi-ljud. Har ärvt detta läte av far min. Stolt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny