SVT, snabb kompislunch i Värmland & rida häst

God morgon!
Just nu sitter jag på tåget mot Värmland. Jag ska på snabbvisit till Karlstad, bli intervjuad av SVT om Klimatklubben och passa på att krama på mitt gäng där. Vi ska käka lunch en helt vanlig vanlis-tisdag. Det är så lyxigt tycker jag. Att få en bit vardag av de människor en saknar och förr visste allt om – från minsta ångestklump till nyans på bralltråd.
Jag kanske jinxar detta nu (eftersom mina barn alltid blir sjuka efter att jag har bloggat om min kommande vecka), men vad tusan. Vi testar, så kanske allt faller på grund av vabb. Men då vet nu i alla fall vad jag hade TÄNKT att göra.

Tisdag: Dagens kontor på SJ! Så mysigt att svischa fram klimatsmart och koncentrerat sitta och kötta jobb. Har en ganska viktig deadline på en spännande grej som jag och Klimatklubben har på gång. Hoppas SÅ att det blir verklighet!
När jag kommer fram till Karlstad ska jag lokalisera lunchstället. Det låg mittemot där min gamla lägenhet i Karlstad, så jag ska nog hitta. Där ska jag käka lunch med mitt Värmlands-gäng, sedan SVT-inslag och därefter piper jag hem igen. Hemma lagom till läggningen.

Onsdag: Ska plåtas för en intervju och ha möte med ett produktionsbolag. Spännande dag ändå.

Torsdag: Börjar dagen med att rida islandshäst med min nyfunna vän Amanda! Alltså LYXEN! Efter ridtur så ska jag nog jobba hemma och försöka lämna ett par jobb.

Fredag: Mötesdag med Klimtklubben och sedan är jag fasligt taggad på att sy på kvällen.

Helgen är fortfarande helt oplanerad. Inte en plan. Förutom en liten fars dags-frukost på söndagen. Längtar redan!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lova att det kommer bilder på islandshästarna sedan! MVH obotlig hästnörd

    1. Hahaha! Jag får kanske följa med på fler ridturer! Hoppas!

Kommentera

Stäng meny