Sveriges bästa loppisar!

Varje sommar packar jag resväskan med solglasögon, tjugolappar och ett stycke fyndbibel. Förra året missade jag tyvärr att köpa den och fick snällt förlita mig på gamla tips, men detta året har jag norpat åt mig ett exemplar. Och det fina i loppissången? Jag har även fixat så att alla Emmasvintage.se-läsare kan få köpa den till specialpris. Bra va?

Så här kommer ett bra:igt försommar- och loppispepp-tips till alla loppisälskande finingar:
3 nr av Antikvärlden + grå Marimekko-skål + Antikguide för endast 99 kronor
 (+porto 34:50)

Vi ses därute på alla hemliga fyndställen i sommar!

Emmasvintage.se i samarbete med Antikvärlden. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Super! Redan beställt och klart, så sommaren hemma i Sverige blir en riktig fynd sommar!

  2. Hej
    Ville bara fråga om vintagemässan i malmö. Vet du om det är möjligt att köra med barnvagn där.?

Kommentera

Stäng meny