Styra upp, plåta lägenhet och vego-middag!

God morgon! Ellet ja, hej lunch.
Förmiddagen försvann i ett mötes-moln, men nu ska jag ta tag i den här veckan på allvar. Tänkte att vi kunde kika på vad jag har på gång. Som en trailer inför veckan.

måndag.
Jag har spenderat morgonen på AB Café tillsammans med Karoline och Matilda som jag anordnar #kransenloppis med. Vi drack kaffe, gjorde storslagna planer inför vårens loppis och smattrade i väg en förmiddag. Men nu har jag landat på kontoret på Metargatan och nu ska jag planera upp livet, förbereda torsdagens inredningsplåtning för Amelia och sedan hem och förbereda mäklarfotografering. Pöh.

tisdag.
Springa runt på stan, låna prylar till Amelia-plåtning, lägga ut en drös med barnkläder till försäljning här på bloggen och sedan ska jag sjunka ner i en stol hos Retroella och styra upp kalufsen. Funderar på att klippa mig lite kortare. Typ så här …


onsdag. 
Wiiii! Vår lägenhet ska plåtas av en mäklarfotograf. Sinnesjukt nervös av någon anledning. Och veckor av rens och fix tar äntligen en liten paus (innan visningarna sätter i gång).
På bloggen kommer ett inlägg från nyårsafton upp.

torsdag.
Plåta Amelia-jobb tillsammans med Emily. Och så tänkte jag ge er en liten tjuvtitt på vår lägenhet nu när den är piffad till max.

fredag. 
Fira att första etappen av lägenhetsförsäljningen är över.  Och så kommer jag svara på alla frågor som har dundrat in den senaste tiden. Om du vill passa på att fråga något, så gör det vettja, så får du svar på fredag <3

lördag
Noll planer.
Än så länge.

söndag
Första vegetariska receptet signerat er kommer opp här på bloggen! Omåttligt peppad!

Typ så. Vad ska du göra i veckan?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Hej! Jag kommer att JOBBA! Nu är allt igång efter julledigheten. Jag tycker det känns väldigt motigt och vill gärna fortsätta vara hemma och umgås med familjen.

 2. åh, den här veckan ska jag bara plugga. det är sista veckan på höstterminen så det är så mycket som ska bli klart och avslutas. hela kvällen idag har jag suttit och programmerat ett litet program för att rapportera poäng i minigolfrundor.. hahaha 🙁

 3. Hej! Kan du inte blogga om missfallet? Skrev för ett tag sen och undrade över det o då sa du att du skulle svara i ett inlägg 🙂 hur lång tid efter missfallet blev du gravid? Känner du många som fått missfall o sedan lyckats bli gravida? Kram!

  1. Inlägg kommer innan veckans slut. KRAM

 4. Hej! Såg att det var frågestund på gång!
  Jag är så sugen på en semester på varmare breddgrader i sommar men väääldigt otaggad på att flyga, därför har jag börjat fundera på att tågsemestra, och vet ju att du gjort det tidigare och även går i liknande planer.
  Därför undrar jag om du har några tips? Hur planerar man sin tågsemester bäst, vilka ställen MÅSTE en bara se och annat bra att tänka på.
  Tänker mig att det vore roligt att se lite städer i exempelvis Danmark, Tyskland eller Frankrike på vägen ner och sen bara glida runt på en solig strand några dagar. 🙂

Kommentera

Stäng meny