Stora influencerpriset

Så. Efter bubbel, fotografering och galaklännings-svass i Emilys studio pep vi i väg med taxi till Elite Marina Tower för gala! Stora influencerpriset närmare bestämt!

Karoline och Emily!
Det var som en enda stor klassfest! Så många härliga, kreativa och inspirerande människor på en och samma gala. 

Emily fick något i ögat (true story) och jag hivade fram kameran. “Var verkligen skräp i ögat något att föreviga” frågade Emily. JA!

UTAN skräp i ögonen kryssade vi in i folkmängden. Blädades av Kajsons paljettkostym och …

… fångade duon Vanja och Josefin på bild.

Jag och Vanja har försökt få till en lunch sedan, ja, jag minns inte längre, men den här hösten har kört ihop sig för oss båda. Men snart så!

Träffade Krickelin, som var klädd i sammet. Alltså det här med att jag slänger mig på folk jag aldrig har träffat, som jag följt på sociala medier, kramar och säger hejsvejs till. Asch, jag är väl helt enkelt inte så petig på etiketten om en säger så. 

Jag vet inte exakt hur många gånger jag sa till Linda – KVINNAN BAKOM ALLT – hur jädra grym hon är, men det var många. Fatta att hon har råddat ihop hela galan och dessutom står bakom Influencers of Sweden (megabra organisation som fungerar som en fackorgnainsation för influencers, där en kan få tips, råd och hjälp om en är lost i denna bransch)!?

Efter att ha babblat oss igenom folkvimlet så hittade vi ett bord …

Där satt Helena och Maria!

Galan drog i gång, pris efter pris delades ut och jag fick klapp-värk i händerna.

De här tre (Helena, Maria och Monica) och deras nätverk Nordinary.se vann pris för årets innovatör.

Vid samma bord satt de här tre (Annika, Rastlösheten-Clara och Karoline)

Göll!

Efter prisutdelning minglade vi loss en massa. Jag fångade Mokkasin-Sofia på bild. Hon måste vara den trevligaste som gått i ett par skor. Så himla jordnära och härlig!

Innan jag sparkade av mig guldskorna och dansade barfota på dansgolvet (för att sedan dra hem) träffade jag trevliga Slow fashion-Johanna. Om du inte kikat in hennes blogg, GÖR DET!

Megaavis på hennes Fatta-halsband blev jag också. SOM HON HAR GJORT. Mycket versaler, jag vet, men så impad av människor alltså. Speciellt Johanna.

Eftersom jag hade ögat tryckt mot kameralinsen hela kvällen, så hamnade jag inte på bild på mitt eget minneskort. Men däremot Maria Widemans. 
Så jag avslutar med lite bilder från hennes lins.
Tack och hej, leverpastej!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

    1. <3

Kommentera

Stäng meny