Stök, bök, kalas och en förkylning

God morgon!
Vad har ni gjort i helgen? Har ni en bra måndag?
Jag ligger fortfarande i sängen. Megaförkyld med huvudvärk. Men snart ska jag masa mig upp, klä på mig och snyta näsan. Vi ska skriva under papper och lämna nycklarna till nya ägaren till vår gamla lägenhet. Ska ändå bli skönt. Vi har sprungit och roddat så mycket mellan lägenheter, och nu kan vi äntligen lägga all energi på vårt nya boende.

Det kommer en massa bilder från helgen inom kort, men bjuder på en bild som liksom kapslar in precis allt vad den här helgen varit. Elfa-system all over the place (till Johns garderob), härjiga barn, leksaker, taptprover och kartonger överallt och försök till att styra upp lägenhet inför kalas. Den här bilden tog jag på en skitglad Bodil som snott åt sig en korg (en båt!) medan jag ligger i sängen och försöker dämpa förkylning.
Kram!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny