Ställ en fråga vettja!

cirkusdräkt emmas vintage

För att fira emmasundh.com så tänkte jag korka upp en frågestund. Var ju så länge sedan. Fråga vad du vill och jag lovar att svara så ärligt jag bara kan.

Skriv din fråga i kommentarsfältet eller mejla mig på emma@emmasundh.com

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 36 kommentarer

 1. Hej Emma!
  Jag undrar om du har en RSS-feed? Vill nämligen prenumerera så man ser när det har kommit ett nytt bloginlägg =)
  Ha det gott
  /Stina

 2. Äger du ett par mjukisbyxor eller liknande? Eller vad tar du på dig i de stunder när vi andra dödliga skulle ta på oss mjukisarna?

 3. Hm… om du fick vara någon annan för en dag, vem skulle du vara och varför? 🙂

 4. Kan du inte lägga ut en måla rutigt golv-guide? Hade varit sååå uppskattat! Annars en lite roligare fråga; kommer du ha något nyårslöfte? Vad isf?

 5. HUR lyckas/orkar du fixa håret varje dag? 🙂 Det är väldigt fint!
  Och gärna något tips om favorit weekend getaways med shopping och fint område och hotel, du verkar hittat rätt så ofta! 🙂

 6. Du tar så fina bilder på dig själv, där bredvid den gula stolen. Hur gör du? Självutlösare? Krånglar med skärpan? John som fotar? Eller något annat? Tack för en fin blogg och megakul med boken!

 7. Hej Emma!:)
  jag inspireras verkligen av din blogg och hur du är som person! Du är jätte söt och ditt hår och klädsel är toppen! Jag undrar vart du köper dina kläder? eller om du gör en del själv? de känns så personliga och unika. Kram du är toppen!!

 8. Skulle du kunna skapa en spotifylista med alla dina absoluta favoriter? Är så sugen på att få höra vad du lyssnar på

 9. Om du var tvungen att färga håret en helt annan färg, alltså riktigt rejäl skillnad, vad skulle det vara för färg då?
  och
  om du skulle skriva en bok nummer två – skulle det vara typ samma stil eller en roman?
  Haha, vilka härligt oseriösa frågor det blev, men allt i livet måste väl inte vara på största allvar jämt heller?

 10. Om du var tvungen att välja, skulle du välja att vara blind eller döv?

 11. Hej!
  Du har så fina plancher och bilder på väggarna, Var i Stockholm kan man hitta fina lite mer franska vintage motiv?

 12. Kan du inte berätta om hur du fixar ditt hår så fint? Gärna tips på vilka produkter du använder! Tack för din glädjespridare till blogg som lyser upp mitt mörka Norrland varje dag.
  Kram!

 13. Du har ju jämt så urtjusig frisyr! Hur sjuttsingen gör du dina krullor( eller vad man ska kalla dem), jag får inte till det. Tack för en finfin blogg med massor av inspiration, och lycka till med frilansningen!

 14. Hej söta Emma:) Jag blev Såå nyfiken, rättare sagt, ännumer nyfiken på er bok! Har ni något datum för när den släpps? Den ska garanterat stå i min bokhylla i varje fall:) tack för att du verkar så himlans go och för din inspirerande blogg:)

 15. Hej Emma! Jag vet att många bloggarna kanske ogillar den här frågan och svarar något i stil med “bra” men bara för att jag är otroligt nyfiken så tänkte jag fråga hur mycket pengar du tjänar på bloggen?

 16. Hej Fina Emma!
  Tack för en underbar blogg <3
  Här kommer några frågor,
  1. Vilken är din favoritfrukost? och när vi ändå är inne på mat, favoritefterrätt? 🙂
  2. Bästa boktipset?
  3. Framtidsdrömmar?
  4. Bästa resetipset för en weekend? I Sverige? I Europa?
  Kramar från Lina

 17. Åh just det kom på en till fråga!
  Kan du inte lista dina favoritbloggar du läser varje dag? 🙂

 18. Hej Emma!
  Jag håller på att planerar en trip till Paris med några vänner och vi håller på att leta hotell förfullt! Vore kul om du hade något tips på något bra hotel du varit på, för det finns ju tusentals att välja mellan?
  Tack för helt underbar blogg, som verkligen lyser upp vardagen! Kram!

 19. Hej ! Jag undrar vad ligger priserna på på lyckliga gatan? Är det än dyr vintage affär ?
  Sen så undrade jag om du kan tipsa om vintage affärer i Sthlm ? Kram

 20. Jag undrar hur du fixar håret så fint. Plattång eller locktång? Produkter?

 21. Hur såg din bröllopsklänning ut, hur låg frisyren dagen till ära och vad hade du för skor? 🙂

 22. Hej Emma!
  Tack för en finfin blogg!
  Jag har egentligen bara en teknisk fråga, kommer du flytta över ditt arkiv från damernas hit? Jag försökte nämligen hitta din Paris-guide här med lyckades inte..
  /Elin

 23. Hej Emma!
  En sak som jag tycker är fint är att du verkar ha så härlig relation till dina vänner. Jag undrar lite hur ni lärde känna varandra och om du är bra på att skaffa nya nära vänner? Jag tycker själv att det har blivit svårare att skaffa nya vänner ju äldre man blir.
  Sedan undrar jag också vilken utbildning du har och vad som driver dig när du jobbar med dina projekt? Du verkar ha sån glöd!

  Nya bloggen ser jättefin ut btw!

 24. Hej Emma! Jag undrar vad du har för locktång? Har du i nåt i håret för att få lockarna att hålla bättre?
  Kram och tack för en fantastiskt fin och inspirerande blogg!

 25. Hej fina Emma! Känner du aldrig att du blir lite trött på den pastelliga, perfekta bilden som du ger av dig själv på bloggen? Jag tycker det är en underbar vitamindos som läsare, men jag kan ju tänka mig att det kanske inte alltid representerar ditt inre. Man blir ju gärna selektiv som bloggare i det som hamnar i bloggen, vilket kanske kan ge en lite sned syn på vem man är. Det känns ibland (generellt bland bloggare) som att vissa gör saker för att kunna blogga om dem, t.ex. det-här-blir-nog-en-fin-bild-tänk. Tack för en fin blogg!

 26. Jag är nyfiken på din vardag just nu. Hur får ni ekonomin att gå ihop när du slutat ditt jobb? Blev inte den nya anställningen ledsna att du slutade efter så kort tid?
  Jag är på ett ställe just nu där kollegorna är underbara, men jag känner inte att jobbet är rätt för mig. Men att sluta skulle innebära svårigheter ekonomiskt och problem för dem på arbetsplatsen. Så, jag undrar hur ni resonerade kring det hela? *rodnar* (Pengar är den grejen alla oroar sig över men också den grejen man absolut inte får diskutera med någon – suck – och den enda grejen jag vill få diskutera… knäppt va?)

 27. Hej. Tråkig fråga kanske, med jag undrar vad fördelarna är med att ha en egen portal? Tjänar man mer? Tycker du skriver och fotar så fint och underhållande att du förtjänar att ha bloggen som yrke. Det och din bok; som jag ser mycket fram emot! Så kul när flera bland de kvinnliga bloggarna vågar satsa på det ni är fantastiskt bra på!

 28. Tjabba Emmagal! är du fenimst? om du är innebär de för dig? Carro

 29. Hejsan!

  Jag och min sambo ska efter tio fantastiska år tillsammans gifta oss nästa sommar och då hade vi tänkt ha sailor-tema 🙂 Eftersom du alltid är så “sailor-fin” och verkligen har känsla för allt det där så kanske du har några idéer och tips att ge oss?

  Fantastiskt fin blogg du har 🙂 Fortsätt så!

 30. Tack för en fantastisk väg och grattis till beslutet att låta hjärtat styra! Jag tror på dig.

  Jag skulle vilja önska ett inlägg om ett bröllop. (För jag gissar att det inte går att svara lite kort på sånt). Skulle vara jättekul att se hur du såg ut, vad ni hade för tanke i festen osv. Om du vill dela med dig såklart.
  Tack!

 31. Hur gör du och John för att hålla kärleken vid liv när ni båda verkar ha supermycket att göra? Ni är så himla gulliga ihop alltså! 🙂 Kram!

 32. Nu har jag följt dig i en herrans lång tid känns det som (Det är nog tyvärr inte mycket längre än drygt ett år dock..) och njuter varje gång du har ett nytt inlägg, min annars så ångestfyllda kropp slappnar av och bara faller in i en drömsk värld där jag en dag hoppas att få vara, så tack så väldigt mycket för det fina du. Så nu till min fråga!
  Var någonstans lyckas du gräva fram allting klokt inom dig? Fanns det där redan från början eller var har du hittat åt det?

 33. ingen direkt fråga, men är väldigt nyfiken på ert bröllop! När, var, hur?
  Bilder! 🙂 Behöver inspiration!

 34. Hej bästa Emma! Jag undrar vilka dina favoritaffärer på Etsy heter?

 35. Vad gjorde du efter gymnasiet, direkt liksom? Kände du press inför alla val man har?
  Och så undrar jag om du kommer visa bilder från din systers bröllop? Jag kanske har missat det, eller så ville du av någon anledning inte lägga upp dem och det respekterar jag 🙂 Och förresten, så skulle det vara roligt om du hade ett inlägg med tillbakablickar! Typ “det här gjorde jag för ett/två/tre år sedan” och så. Jag älskar din blogg!
  Kram

 36. när och hur började ditt vintageintresse, dvs hur många år har du haft på dig att samla på de underbara kläderna? 😀 så undrar jag och du inte skulle kunna slänga upp nån bild på korten du tagit med dianakameran, skulle verkligen vilja ha den, men så visade det sig att den ju inte har nån garanti på urbanoutfitters.com….

Kommentera

Stäng meny