Ställ en fråga vettja!

Sitter jag på tåget hem från Karlstad och ska egentligen skriva hundra jobb. Men vad tusan. Kan vi inte köra en Q&A? Det är ju så roligt!Och det var dessutom hundra år sedan känns det som.

Släng i väg en fråga i kommentarsfältet (eller via mejl på sundh.emma@gmail.com) och så ska jag försöka svara så got jag kan!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Hej Emma! Tack för en otroligt välskriven och inspirerande blogg! Vad har du för tips inför julen gällande att önska att släktingar köper plastminimerat och hållbart när det kommer till julklappar till ens barn? Det kan ju verkligen vara en känslig fråga att ta upp tänker jag. Kram!

  2. Du kör ju med finsoffor, nu senast den rosa drömmen :o). Hur tycker du/ni att de är att hänga i? Jag vill verkligen ha en sån där fining från 30-40-50-talet, men har alltid tänkt att de nog är förfärligt hängovänliga…..TACK för din fantastiska insats för klimatet btw! <3

  3. Du kör ju med finsoffor, nu senast den rosa drömmen….Nyfiken på hur de är att hänga i? Jag drömmer verkligen om en vacker soffa från 30-40-50-talet, men har alltid tänkt att de nog är förfärligt hängovänliga…..TACK för allt dy gör för klimatet btw <3!

  4. Hej Emma, tusen tack för att du skriver så bra om att leva miljösmart! Jag undrar om du skulle vilja skriva lite om hur du gör för att minimera plastförpackningar när du handlar mat och andra saker till hushållet – diskmedel till exempel. Jag tycker att det är så förbenat svårt. Anstränger mig verkligen, vilket betyder att jag ofta handlar i tre olika butiker plus en tur på torget för att få ihop en hyffsat plastminimerad storhandling. Men det känns ändå alltid som att shoppingen blir en enda stor kompromiss, att tänka att ok nu köper jag billig ost inplastad mot att jag köper dyrare eko-havregryn i lösvikt. Och det suger! Hur gör du med sånt som diskmedel, mjölk, yoghurt till exempel? Skulle vara underbart att få lite tips från dig!!

  5. Hej! Har du några tips på snygga mörka klimatsmarta jeans som inte kostar en avbetalning på huslånet? Vet ju att second hand är bäst men svårt med modell, storlek och de faktum att de är så urvattnade i färgen.

    //Ulrika

  6. Hej! Jag vet att du skrivit tidigare om hur det är att ha pseudotvillingar. Men vilka är dina absoluta överlevnadstips och trix?

  7. var har du köpt/hittat de fina fina gula skorna du hade mycket på dig nu under höst?

Kommentera

Stäng meny