Ställ en fråga vettja!

Nämen nu tycker jag att bli kör en omgång frågestund. Har du någon fråga på lut? Släng ut frågan i kommentarsfältet nedan (eller skicka ett mejl till emma@emmasundh.com). Du får fråga precis vad du vill, så ska jag försöka svara efter bästa förmåga.
Första batchen svar kommer imorgon kväll.
Kram!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Hur gör ni för att inte bli knäppa av långa nattningar? (För jag tror att du skrev om att det kan ta tid för lintottarna att somna)
  Det är typ det värsta jag vet…

 2. Hva jobber John med? 🙂

 3. Jag skulle vilja ha dina bästa Gotlandstips för oss med härjbarn. Jag har tre barn: fyra, två och ett år. Känns som om vi river alla ställen vi är på (speciellt de som normalt tipsa om i Gotlandsguider). Min störta unge hatar tex fisk. Skulle käka på Bakfickan, Visby, idag men de hade inte pommes så det gick bort. Vill inte käka korv varje dag. Vill se Gotland, inte stanna hemma pga fiskvägrande barn.

 4. Hur stort är torpet på Gotland?
  Modernt med toa och dusch?
  Kan ni vara där på vintern också eller det är bara tänkt som sommarbostad?
  Köper ni mest möbler/porslin etc på loppis?

  Tack för en trevlig blogg!

 5. Inför hösten: får du vemodskänslor eller pepp?

 6. Hej!
  Jag väntar mitt andra barn i november och de blir också pseudotvillingar. Älskar att se dina bilder med röjiga barn, likadant här trots att det just nu bara är ett barn men anar vad jag har att vänta, festligt! Hur ser era dagar ut? Har barnen lite samma rutiner med mat och sömn? Vilket är ditt bästa tips gällande två barn under två?

  Kram!

 7. Berätta om dina smultronställen i Värmland… gällande vintage.. Även utanför Karlstad om du har några.. <3 Nancy

 8. Jag har ärvt en massa kläder och accessoarer från min farmor och farfar och barnkläder från minpappa och faster. Från 40-80-tal. Det är många i fint skick, en del i okej skick, inga märkeskläder. Jag har tagit det jsg vill ha, vad gör jag av resten? Jag vill ju inte slänga dem, men är själv inte säker på vad som är från vilket årtionde alltid. Är den loppis du är led och anordnar ett alternativ? Hur är jag med där? Tack på förhand!

 9. Som den Värmlandsböna jag är undrar jag var dina föräldrar bor? Kul att veta, och Värmland är ju fantastiskt vackert!
  /N

 10. Hej Emma
  Vill börja med att säga att jag verkligen älskar ditt språk och sätt att skriva på. Din blogg är min bästa tillflykt när livet med storfamilj blir för mycket.
  Jag har tänkt mycket på det här mer miljö, vårt vatten och hav och hårfärgnings. Jag försöker hitta argument till att varför min fåfänga ska förstöra för djur och natur. Hur tänker du? Vad jag förstår så blonderar du håret med jämna mellanrum.
  Kram E

 11. Hej Emma! Tycker du är toppen och gillar din syn på livet. Du är ju mycket miljömedveten, därför undrar jag varför du samarbetar med Beckers som gör plastfärger? Även om de märks med Svanen eller liknande så är det ju fortfarande plastfärg med kemikalier. Hur tänker du kring det? Har själv använt plastfärger men övergår till andra alternativ nu.

  Ha det gott!

 12. Jag är nyfiken på att höra mer om hur du tänkter kring ditt jobb! Du har säker berättat om detta förr, men jag kommer inte ihåg – länka gärna till ett inlägg om du inte orkar svara igen. Jag antar att du har en egen firma? Du har ju en hel del olika talanger och olika uppdrag, hur får du det att hänga ihop? Kan man ha ett företag som både omfattar bloggandet, stylistandet osv? Är nyfiken eftersom jag funderar på att frilansa själv, inom ett annat fält, men är osäker på hur nischad man måste vara… Hur gör du för att behålla översikten och kontrollen över ditt jobb? Använder du dig av smarta appar, bulletjournal eller sånt?

Kommentera

Stäng meny