Ställ en fråga vettja!

God morgon!
Den här veckan är full av spännande som jag ska berätta om alldeles strax, men jag tycker att det är dags för en frågestund först. Tycker inte ni det? Det var ju himla länge sedan sist! Ställ en fråga om ditt, datt eller allt där emellan, eller önska ett inlägg för all del!
Jag är ju mitt uppe i att skriva bok (mindre än en månad kvar till deadline nu, eh!?) – och där är all min tankekraft just nu – så frågor och önskningar mottages tacksamt.

Fyll kommentarsfältet – eller släng iväg ett mejl till sundh.emma@gmail.com vettja!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag vill gärna veta hur ni tänker kring genusmedvetet föräldraskap, om jämställdhet och om du har några tips på hur man bäst uppfostrar döttrar att inte bli offer för patriarkatet, sexualisering, dålig självbild och tusen andra, skitjobbiga saker som alla tjejer genomlider i sin livstid.

 2. Hur ser en klimatsmart bloggare på snittblommor? Det är mycket snittblommor i inredningsbloggvärlden.

 3. Hej! Long time reader här och återvänder framförallt pga du är en sån peppig person i klimatfrågan! Så, jag har några frågor:
  1. Hur sjutton hittar man en stil?! Jag är sjukt kräsen, plaggen ska liksom vara snygga, funktionella, hållbara osv. Det är ju jättebra för min plånbok och miljön men mindre bra för självkänslan när jag inte vet vem jag är längre (två barn senare o börjar snart första chefsjobbet, fyller 35 nästa år o ba hjääälp!!) dessutom vill jag gärna handla second hand men blir liksom än mer kräsen då. Slutar med att jag går hem o är irriterad pga kan inte bestämma mig för något. Jag hamnar i en dålig cirkel av Behöver nya kläder -> Ratar både nyproduktion och second hand pga kräsen -> Känner mig ful i trasiga kläder men ”kör på ett tag till” -> panikhandlar på H&M. Vill vara mer genomtänkt men hur kommer man dit?

  2. Förra frågestunden fick du en fråga kring att exponera era barn i dina kanaler, efter det upplever jag att du medvetet inte visar deras ansikten längre men att du aldrig svarade på frågan (eller har jag missat svaret?). Är nyfiken på hur du resonerar.

  Tack för en intressant blogg Emma ✨

 4. Hur tänker du kring leksaker till barnen? Är det mest vintage/loppisfynd eller vad har ni och vad gillar de bäst?
  Har du nåt bra tips på fin förvaring till alla smågrejer?

 5. Vill också höra det ovanstående efterfrågade!
  Sedan undrar jag om du har några spartips? Tänker att du med mycket köp på second hand osv har upplagda strategier för din privatekonomi? Jag och min sambo vill både jobba på ekonomisk hållbarhet (köpa det vi anser nödvändigt men utan att ha ett kalt hem liksom) men också miljövänligt (typ köpa saker på second hand, återbruka, göra själv). Eh vet inte riktigt vad jag efterfrågar här hehe. Men typ – har du några medvetna tankar inför alla inköp du gör och hur gör du rent strategiskt när du sparar och när du shoppar? Vet ju att du t.ex. köper kläder som barnen kan ha om några år när du hittar snygga, bekväma sådana osv. Har du fler liknande strategier? Feel free att tolka och diskutera frågan som du tolkar den. Och tack för att du är den klokaste bloggaren på internet <3

 6. Hej Emma! Du är ju en festfixare av rang och jag ska gifta mig i ett somrigt Värmland i år. Så jag tänkte, kan inte du langa dina bästa festdiy:s? Kram från en fellowvärmlänning

 7. Vilka är dina bästa mat/restaurangtips på Gotland? Om man är första-gången-på-gotland besökare är det då ett måste att bo i närheten av Visby eller vilka andra delar av ön är fina?
  Kramisar

 8. Tycker relationen och konceptet “mor- och farföräldrar” till ens barn är intressant. Skyldigheter kontra rättigheter (finns det?). Geografiskt avstånd till och hur bygga en hållbar relation? Vems ansvar? Vad kan en mor- och farförälder spela för roll i ett barns liv?

  Ha det gott!

Kommentera

Stäng meny