Spring å köp!

När jag var i nionde månaden (gravid med Bodil) kom jag på den briljanta idén att göra ett Moonrise Kingdom-jobb tillsammans med Emily Dahl. För det mesta får jag ju uppdrag av tidningar med specifika önskemål, men detta gång ville vi bara gå loss i fantasin. Så då gjorde vi det.
Nu kan du se hela jobbet i Aftonbladets sommarbilaga som precis landat i butik.

Jobbet innehåller massor av DIY och pyssel för barnkalaset eller regniga dagar. Och ser ni vem som är med? Urgulliga Chaplin som du kanske har sett här?

I full Moonrise kingdom-mundering! Älskar den här bilden!

Och den här!

De här bästa kompisarna! Gertrude och Chaplin!

Jag är så himla glad över att det där jobbet fick se dagens ljus, för jag älskar det verkligen.
Gertrude och Chaplin är så himla små där. Det är så konstigt det där, när en gör jobb som publiceras flera år efter de produceras. Tidigare denna vecka har jag till exempel gjort ett jobb för sommaren 2019 och mer ska produceras inom kort. Galna värld!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny