Sprängfylld spetsklänning och gravidmage vecka 41

IMG_0905

En liten kassler-uppdatering från gårdagens vårupprors-outfit. Gravid i vecka 41, med förverkar och hejilihå, men inte så mycket av just … barn. 101,1% gravid enligt preggoappen.

IMG_0877

Då gillar en stretch kan jag meddela. Även om resultatet av spets, stretch och mega-vattenfylld kropp blir något av en nätinslagen kassler-feeling. Ändå raffigt känner jag efter dagar i tajts. Att få ett spännande mönster på kropps efteråt.
Vi kan väl sägs som så här: En gläds för det lilla när dagarna känns milslånga. Som häromdagen när jag vaknade upp, ruskade om John och sa (alldeles för entusiastiskt): I dag ska jag TVÄTTA HÅRET.
Jag var så peppad. Dagens händelse. Och som jag tvättade sedan.

IMG_0931

Nytvättat hår (sa jag nytvättat?), hårkam från Old touch, klänning från H&M och (tidigare för stora …) skor från Miss Selfridge.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Hejja dig som fortfarande kör klassiska Emma-posen, på ett ben och med största smajlet! Gillar verkligen hur du peppar de sista, men säker ändå jobbiga, dagarna av graviditeten. Nu är vi många som längtar efter lilla cirkusen. Underbart namn för övrigt, kanske kommer låna inspiration om jag själv någon gång får äran att vara gravid.
    Önska dig all lycka till och en bra dag!

  2. Tips för de där evighetsdagarna innan bäbis (gick över en vecka i smällvarm sommar): Baka! Jag bakade sjukt mycket på slutet, vilket var apbra sen när Astrid väl var ute och en var supertrött hela tiden och behövde socker. Scenario: Amma i några timmar mitt i natten efter osömn i flera veckor – kaka! Allt blir bättre av kaka.

  3. Jag ville bara skicka en stor dos PEPP inför förlossningen och allt spännande som kommer hända. Vi fick vårt första barn för tre veckor sen och födseln och den här första tiden har varit så maxat härlig och läskig och uppfyllande. Det känns som vi levt mer på tre veckor än på flera år! Jag hoppas förresten se dig under våren i Kransen – vi flyttade nyligen hit och jag tror att det kan vara så att vi bor på samma gård. Hur som helst, lycka till!

  4. Himla fin är du i alla fall! Om jag är hälften så fin i vecka 41 (eh, helst att det stannar vid 40..) blir jag lycklig. Känner mig som en pustande värkig säl redan nu i vecka 22..

  5. Blir så glad och inspirerad av din blogg! Är själv höggravid och tror helt och fullt på att tiden går lite fortare och blir lite roligare om man inte faller till föga och går ner sig helt i träsket med mjukiskläder. Klänning är dessutom det ultimata gravid-plagget eftersom man under en riktigt puffig kjol kan gömma vilken elefant som helst.

Kommentera

Stäng meny