Spännande nyheter, Skansen och julbord

God morgon decembermåndag!
Vaknade precis upp med ärvt halsont, som jag förmodligen fått adventspresent från ongarna mina.  Men det gör inte så mycket.
Det blir hemmajobb från sängen, och det är inte fy skam tycker jag. Om halsontet ger med sig kanske jag tar mig ut för några ärenden, men den stora planen blir mild, snäll och omhuldad i duntäcke.
Men innan jag tar tag i den här måndagen så tänkte jag att alla ni bra:iga skulle få dyka ner med mig i min kalender och se vad jag kommer ha för mig.

måndag.  Hemmajobb och plåtning. Vid 17 ska jag berätta en alldeles fenomenalt underbar och spännande nyhet.
tisdag. Förskolan är stängd så då tar jag och John ledigt och drar till Junibacken tänkte vi. Perfekt på en vardag när det inte är så mycket folk …
onsdag. Frukostmöte med Emily, plåtning och deadline.
torsdag. In till kontoret där jag ska visa er en himla fin grej. Och en massa deadlines på det.
fredag. AW med Carin och Anna som jag jobbade med på Damernas värld back in the days.
lördag. Skansen!
söndag. Pepparkaksbak med min kompis Nina, julbord med Johns familj på eftermiddagen och sedan ska vi ha glöggfest på vår innergård med alla grannar.

Jag tror det var allt.

Vad ska du göra i veckan?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Emma! Du som är så klok, miljösmart och kreativ. Hur gör ni med julklappar? Kanske har du skrivit något om det som jag missat… Jag får panik av allt plastigt i leksaksaffärerna. Har inte pengar nog för att köpa dyra eko-leksaker. Är det loppis som gäller? Får iofs panik av det med, Så. Mycket. Prylar! Hur många paket ska en ge sina barn? Jag tänker… inte så många. Tycker de har allt de behöver men nåt måste de ju få? Åååh, denna galna konsumtionshögtid alltså. (Jag älskar julen, men inte julklappar, och då tänker vi ändå bara köpa till barnen).

    1. Kära Kristin! Jag skriver ett inlägg som svar på detta om det är okej? Stor kram Emma

  2. Men ja, hurra! Det ser jag fram emot! : ) : ) : )

  3. hoppas du är piggare snart <3

    den här veckan är rätt lugn för mig. nästan ingenting i kalendern utöver ett par föreläsningar och labbar. så himla skönt. och idag bjuder malmö på sol dessutom, ska ut och njuta snart.

Kommentera

Stäng meny