Sötaste bebiskläderna!

barnkläder bebiskläder vintage emmasundh.com

Låt mig presentera de absolut sötaste bebiskläderna! Ett virkat, litet set som jag hittade på Tradera häromdagen. Kan liksom inte få nog av sådana här små barnkläder.

Trots att jag “bara” är i vecka 38, så tycker jag nog att det är dags för den där bebisen att komma snart. Jag och John har väntat länge nog nu. Jag längtar så att visa den där skutten världen, titta in i ett par helt nya ögon och få lära känna en liten miniperson som med all säkerhet kommer bli en riktig lurig prick. Och att få kila ner ett par knubbiga bebisben i den där kortbyxorna …
Komsikomsi!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Så söta! Men hur använder man dem? Med inget under blir det kallt om benen, med strumpbyxor och body under blir det för varmt att ha inne och ute får man ha nåt över så det inte syns ändå… Möjligen i fint vår/försommarväder? Hade massa fina gamla ärvda kläder till dottern, typ inget blev använt pga opraktiskt… 🙁

  1. Vi hade också mycket ärvt till våra bebisar och det var en hel del som vi använde mycket. Allra bäst var de helt ljuvliga bomullsbodys som vi använde jämt. Men också för oss blev mycket bara liggande i garderoben för att det var opraktiskt, för kallt och för obekväma material mot huden. Med det som var bra, det var outstanding!

  2. Nja, inne med body och strumpbyxor blir väl finfint? Blir det för varmt kan man ju skruva ner elementen en aning… Och mössan måste man väl inte ha på, förutom kanske första veckorna när bebin är mini. Dock är min erfarenhet att söta små tossor bara sitter på de sekunder det tar att fota barnets utstyrsel (det gäller för övrigt vanliga strumpor också).

 2. Smälter lite här… Barn lockar mig inte alls just nu, men när jag ser kläder som dessa så vill jag bara ha ett litet knytte direkt! Tror den lille i magen kommer bli den sötaste någonsin i dessa plagg.

 3. Jättegulliga kläder! Påminner om dem min farmor stickade till mina barn när de föddes…. fast det var länge sedan nu… All lycka önskar jag dig tillsammans med de dina nu när den lilla cirkusen snart är här. Att vara förälder är alldeles underbart!

  Kram Christina

 4. I vecka 38 var jag också helt redo! Men han kom inte förrän i v 42+5… Snacka om att jag fick vänta länge!! (blev igångsatt tillslut, han hade det tydligen jättebra därinne). Men “ångrar” inte att jag gick och inbillade mig att det skulle ske tidigt, hellre överpeppad än tvärt om! Ångrar däremot att jag var ute och halvt sprang i backar sista veckan i hopp om att sätta igång förlossningen, efter andras tjat typ, det hjälpte ju inte ett dugg och jag fick bara ont i fogarna (men upptäckte att jag hade förvånansvärt god kondition trots överpreggo!).

 5. Alltså! Bedårande :’) Jag vill i övrigt säga: 1) Din blogg är strålande bra på så många sätt och jag gillar den skarpt! Innerligt tack för att du delar med dig av fina saker fina du. 2) Jag önskar er all lycka med bebben. Må hen få vara lycklig, ljus, fri & helt egen till hen inte längre finns kvar 😀 3) Hoppas att du mår väldigt bra & att allt går din väg. Puss och kram från ett fan!

 6. Det finns så himla mycket fint till barn! Tanken som allt som oftast slår mig är: kan det inte göras i vuxenstorlek??

Kommentera

Stäng meny