Söndag, snödis och pulkaåkning

Den här söndagen alltså. En stor, gigantisk bonus till den här veckan.
Vi skulle ju egentligen haft visning av lägenheten idag, men eftersom vi sålde den redan i torsdags så spenderar vi dagen i snödränkt januariljus.
Förmiddagen spenderades i pulkabacken (älskar att åka pulka, dessvärre mer än barnen) tillsammans med vår kompis Nina och lilla Ossian. Och sedan har barnen kutat runt och lekt vattenrutschkana med en madrass i vårt vardagsrum.
Nu sover barnen lunch.
Och jag sitter med rosiga kinder i soffan, googlar pardörrar som vi ska ha i nya lägenheten och är så söndagsmosig som en människa kan bli tror jag.

Vad gör du denna söndag?
Och har du några önskeinlägg inför veckan som kommer?
KRAM

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. idag vaknade jag med världens huvudvärk och har därför bara spenderat dagen i soffan, med kudde, täcke och en gosig otto. tänker att det får bli så för idag, så tar jag nya tag imorgon!

  1. Man stackare! Men skönt ändå med soff-söndag. Saknar de där latdags-helgerna alltså. Kram på dig! Emma

 2. I dag packar jag upp hela min kreativa hörna (eller borde, råkade fastna online oops) från flyttlådor! 🙂

  Önskeinlägg: mer om kommande lägenheten, så nyfiken!!

  1. Men så spännande! Hallå, KREATIV HÖRNA!

 3. Låter som en himla fin söndag! Spännande med pardörrar i nya läggan. Själv var jag på Norrmalmstorg och deltog i Womensmarch-demon. Mycket fint och starkt, känns att det är kvinnors tur nu!

  Tycker du bloggar så bra, med lagom mix av små vardagsglimtar (älskar de korta inläggen) och längre eko-och miljöinlägg. Önskemål är ju inspirationen för den nya lägenheten, och hur du ska fixa med ditt kontor. Supernyfiken ju!

  Kramkram ha en fin söndagskväll!

  1. Vilken BRA söndag! Och tack för önskeinlägg och pepp. Alltid lika intressant att veta vad som uppskattas – och inte. Stor kram Emma

 4. Jag har en idé! Inom kort kommer jag att flytta till en (egen!) fantastisk lägenhet i centrala Stockholm, men som är rätt dyr. Jag funderar därför över sätt att upptäcka Stockholm eller generellt ha en rolig fritid utan att spendera alltför mycket pengar. Idag lyckades jag med en ultimat söndag, då jag var på demonstration (Women’s March), blev bjuden på termoskaffe, promenerade i solen och gick en sväng på ett museum. Jag insåg att detta var så man spenderade söndagar på 50-talet: flanera med någon man tycker om, där konsumtion inte var i fokus, utan man liksom var mer “helylle” på något sätt. Jag funderar på om det finns fler sätt att lavja vuxen från förr – alltså där man njuter av det lilla så att säga. Har du tips på små utflykter i Stockholm som med fördel görs med termoskaffe? 🙂

  1. Vilken BRA idé!!!

Kommentera

Stäng meny