En söndag.

frukost smoothie juice by emmas vintage

Igår hade jag den lataste söndagen. Hade inte en endaste plan. Precis vad jag behövde.
Och just på de där superlata helgdagarna så vill jag mest av allt göra dunderfrukost och sedan krypa tillbaka ner i sängen. Där vill jag ligga under fluffigt duntäcke, kanske med fönstret på glänt så att det blir lite kyligt om nästippen och jag måste kura längre in under täcket. Där vill jag sedan sippa kaffe och knapra smörgås.
Och det gjorde jag minsann, men vägen dit var banne mig inte lätt.
Jag lyckade misslyckas med allt jag tog mig för. Jag tappade smörgåsar, spillde smoothie, sölade ner golvet med blåbär, fick kaffe på nattlinnet och inte minst, kvaddade vår ganska så nya mixer. Så nu blir det smoothie-paus för min del. Som en icke-önskad smoothie-detox såhär på tröskeln till vårkanten. Det kanske ändå var dags tänker jag? Så att jag blir av med mitt beroende?
Dagen fortsatte med ett evigt snubblande, tappande och feltänkande. När jag skulle äta missade jag munnen, satte gaffel i kinden och skaffade ofrivillig matmustasch.
Det var en söndag inslagen och förpackad i spillfläckar. Och så jag däri härjet, skrattandes åt min 100% träffsäkra klantighet.
Det enda som jag inte skrattade åt var mixern. Hur ska jag klara mig?
R.I.P.

Det enda jag lyckade med denna söndag var att ta några bilder på frukostresultatet. Så vi kan titta på dem och låtsas att allt gick som smort.

frukost smoothie by emmas vintage

Translation!

Yesterday I had the laziest Sunday. I didn’t have a single plan. Just what I needed.
And just at those super lazy weekend day, I want a big breakfast and then crawl back into bed. There I want to be under a fluffy duvet, perhaps with the window open so that it gets a little chilly on the tip of my nose and I have to curl further into the quilt. Then I would sip coffee and nibble sandwich in bed for hours.
And I did indeed, but the path to that breakfast was a bloody hell.
I successfully fail everything I took did. I dropped sandwiches, spilled smoothie, soiled the floor with blueberries, got coffee on my nightgown and, not least, wrecked our pretty new mixer. So it will be no more smoothies for me. As a non-desired smoothie detox. Maybe it was time, I think? So I get rid of my addiction?
The day continued with a perpetual stumbling, unsuccessful and fallacy. When I would eat, I missed your mouth, put the fork in the cheek and got involuntary matmustasch.
It was a Sunday wrapped and packaged in waste spots. And so I left the caos, laughing at my 100% accurate stupidness.
The only thing I didn’t  laughed at was the broken mixer. Buhuu.
R.I.P.

My only success with this Sunday was to take some pictures of the breakfast. So we can look at the pictures and pretend that everything went smoothly.

smoothie by emmas vintage

egg by emmas vintage

grape by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Oh, gu’ vilken sorg att bli av med sin mixer.. Jag har också skapat mig ett smoothie-behov och skulle bli helt förstörd om min gick sönder. Smoothie är ju faktiskt bästa frukosten som gör att man står sig riktigt länge.

  2. Så underbart fel allt kan gå ibland! Men bilderna visar i alla fall den drömska tillvaron man önskar att morgonen var, fast lite härlig klumpighet är alltid en fin detalj 😉
    /hon som hällde te i juicen, fil på assietten och åt mackan uppochned.

  3. Men de rosa äggen är ju underbara! Kokar du dem med något, rödbeta?

Kommentera

Stäng meny