Somnade i kaffet.

IMG_8367

Tröttheten denna dag alltså. Var så trött i morse att jag somnade vid kaffet och vaknade först när det kallnat.  För andra gången.
John ställde en kopp på nattdyksbordet vid halv sju-snåret, innan han pep till jobbet. Det somnade jag ifrån. Och när jag själv gjorde om samma processur vid 9 hände samma sak.
Somnade i kaffet.
Då är en bra trött.
Nu har jag i alla fall klätt på mig (samma klänning som i fredags), ska alldeles strax hinka i mig kaffe, ta tag i dagens deadlines och därefter ladda inför kvällen. Då ska jag nämligen ut och fira Fatima tillsammans med en hög med vänner. Det blir grejer det!

IMG_8438

Måndagstrött, med lånad Lollo-klänning, rutig kappa från Myrorna i Karlstad, vinröda strumpbyxor och skor från Stadsmissionen.

UPPDATERING: Nä, det här gick ju inte alls. Ligger nedbäddad i sängen igen. Gravidillamående gone wild och tröttheten som inte släpper.
Nu ska här sovas, så hoppas jag på bättring till imorgon.
Tjing!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Fin du är! Kan du dricka kaffe fortfarande? När jag väntade mitt första barn så smakade kaffet helt vidrigt men nu när jag väntar mitt andra så går det bra, konstigt nog! 🙂

  2. Det märks inte att du är trött på bilderna. Du strålar ikapp med solen.

  3. Fina Emma! Hoppas du mår bättre snart. Kram från trogen följare som gillar din blogg skarpt!

  4. Det går över! Det är så tråkigt med trötthet och illamående, men det går över. Snyggt jobbat att lyckas se så fabulous ut ändå!

  5. JÄRN!!! Förmodligen järnbrist – bara att börja knapra tabletter och varva med blutsaft. Det hjälper mot tröttheten, men är tyvärr inte jättesnällt för magen. Dock får magen stå tillbaka så att du och fostret får det syre ni behöver! Krya!

  6. Usch, kommer ihåg hur den där tröttheten var! Känner mig piggare med en åtta veckors-bebis (trots sömnbrist!) än vad jag gjorde de där första graviditetsmånaderna!

Kommentera

Stäng meny