Sommaren är räddad – Stikkinikkis Ice pops

stikkinikkis ice pops by emmas vintage

Titta vad som damp ner i brevlådan i förra veckan. Världens finaste glassbok! Här ska minsann göras glass för glatta livet. Det är Martina Ankarfyr – den skickliga fotografen bakom Vintageparty – som har tagit de fina bilderna och Nicole Emson, som står bakom glassbutiken Stikkinikki, som skrivit boken.
Sommaren är räddad.

stikkinikkis ice pops glass bok by emmas vintage

stikkinikkis ice pops isglass by emmas vintage

stikkinikkis ice pops glass by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Åh, Emma, nå har jeg hygget meg veldig med å lese gjennom innleggene dine fra den siste tiden! Masse stemning og fine farger, som alltid!
  Nå er jeg tilbake i Paris etter en liten ferie i Sør-Frankrike. Tenk at vi har gått over i mai! Håper våren tar tak for alvor snart.
  For en flott bok! Kanskje jeg skal forkorte ventetida til sommeren med hjemmelaget is?
  Takk for tipset! God fredag!

 2. alltså åh så gott och fint!!

 3. drömde inatt att jag var på stikkinikki! it’s a sign, måste omedelbart dit snart.

 4. Hej Emma! Det här har absolut ingenting att göra med glass. Här har du en annan Emma, som redan länge har funderat på hur roligt det vore att skriva professionellt. Har du några tips hur jag borde ta mig fram, om jag ser mig själv vara tillräcligt kunnig och duktig att kunna börja ta betalt för skriverier på nättidningar eller vanliga tidningar? Vet du alls hur det fungerade t.ex på Damernas, kunde folk bara ta kontakt och säga “hejhej jag skulle vara en bra kolumnist för er”?

 5. Alltså vilka fina bilder på glassarna! StikkiNikki har ju öppnat på Drottninggatan 90, var förbi och åt glass där idag. Himmel vad gott alltså!

Kommentera

Stäng meny