Söder, körsbärsträd och karusell

IMG_7093

Häromdagen pep jag, John och Majken in till Söder på morgonkvisten. Medan Majken sov förmiddag satt vi på Bysistorget, sörplade kaffe, åt croissant och lade ögonen på små rosa moln på den blå himlen.

körsbärsträd södermalm stockholm

Med kaffe i benen korsade vi Södermalm och lagom till Majken vaknade hade vi nått Rosenlundsparken. IMG_7109

Där fick Majken leka loss, springa runt, åka rutschkana och bygga sandkakor. IMG_7099

John introducerade henne lite brutalt för det rosa fluffet i träden, körbärsträden. Ungefär den bästa bilden. Ever. IMG_7120

På eftermiddagen åkte vi tillbaka till Midsommarkransen. Majken och denna preggobert åkte karusellen i Svandammsparken minsann. IMG_7122

Majken <3.

IMG_7134Lite så här ser vår vardag ut just nu. Majken älskar verkligen att vara utomhus och sandlådan är hennes bästa grej. Jag hänger med efter bästa förmåga, men vissa dagar känns kroppen extra tung. Sex veckor kvar på den här graviditeten på ett ungefär.
Just sådana dagar – när kroppen känns tung, bebisen i magen ligger på någon nerv och skutten i stegen känns mer som betong – är jag extra tacksam över att Majken är så liten att hon inte kommer att minnas hur icke-allert jag är just nu <3.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Så fint! Kul att Majken gillar att vara utomhus. Algot, not so much. Vi har precis köpt ett sommarhus och upptäckte snabbt att Algot …hatar gräs. Vägrar röra skiten. Sitter på kanten av filten och gråter med en hand utsträckt, som om det vore ett djupt hav fullt med hajar runt honom. Typiskt. Aja, filten har i alla fall blivit en väldigt bra barnvakt till vår annars vilt springande unge.

  1. Hahaha, åh! Men låter ju himla bra med barnvakten alltså =)
   Majken krälar mer med naturen. Lägger sig raklång och liksom kan hångla upp en grusgång.
   Vet inte vad som är att föredra faktiskt …
   Kram emma

 2. Vilken härligt dag! Och vilken superfin blogg du har, nyligen upptäckt för min del men nu är jag flitig läsare 🙂
  Trevlig söndag!

  1. Tusen tack! Och välkommen hit =)

 3. Och några dagar efter förlossningen minns hon inte att hon varit enda barnet!

  1. Åh, tack för denna kommentar. Den ska jag ta med mig =)
   Kram emma

 4. Alltså Majkens garderob är ju helt fantastisk! Om du har tid, lust och ork skulle det vara härligt med ett inlägg om bebiskläder! Vad du tycker är praktiskt, gulligt, tips på bra barnklädesmärken, favoritkläder, något du absolut inte skulle sätta på Majken, vad du tar med dig när du ska klä nya bebisen osv. Och var du fått tag på alla gulliga hättor!?

  1. Det ska jag absolut göra! Tack för bra bloggtips =)
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny