Snöfall, Midsommarkransen och Gotlands-längt

I förra veckan föll snön över Midsommarkransen, julikullen (aka stans bästa pulkabacke till vänster i bild) och de gamla husen.
Älskar Midsommarkransen så här års. Såhär utanför tullarna kommer sandningen (och slasket) inte i gång lika snabbt, så i kransen åks det pulka till förskolan. Till de gamla husen kånkas det ved för att brassa på kakelugnarna med och för en historienörd känns det lite som ett pågående lajv.

Trampade upp nya spår på vår innergård och halkade därefter i väg mot kontoret.

Sparkade av mig vinterkängorna när jag kom innanför dörren, för på mitt kontor är det vår året om har jag bestämt.

Invigde min nya tröja dagen till ära! En grå angoratröja som jag köpte på Myrorna för en hunka. Älskar den här färgkombinationen. Ulligt och grått, lite brosch-glitter, blå, brokadmönstrad H&M-kjol, rosa strumpbyxor från Lindex och mina brun-svarta brogue-skor från Rieker. Helt okej november-uniform.

Vid elva-snåret kom Elsa på besök till mitt kontor. Vi drack kaffe, åt pepparkakor och pratade Gotland, ödehus, byggprojekt, trädgård, fest och hundra roliga upplägg som vi skulle kunna göra tillsammans på ön. Allt för att kunna vara där så länge som möjligt.
Älskar att sitta med kreativa hjärnor och liksom bubbla ut ideér som en såpbubblemaskin.

Kommer bli så bra! Har ni önskemål vad vi skulle kunna hitta på för sköj så är det ju bara att kommentera vettni. Kanske någon gotlänning i läseskaran som vill bubbla med oss?  Lika mycket som jag älskar kreativa bubbelhjärnor, älskar jag era idéer. Ni sitter alltid inne på så mycket roligt.

När Elsa gått piffade jag kontoret med blommor, satte på musik på hög volym och skrålade bort en eftermiddag.

Åkte sedan hem till det här.
<3

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. ert vintriga stockholm är verkligen fantastiskt fint!

 2. Åh ja! Skulle älska att bubbla med dig och Elsa

 3. Men å vilket drömteam ni kan bli! Har så många grejer jag skulle vilja se er göra! De uppenbara då: loppisguide, barn-semester-på-gotland-guide. Visbyguide, fika-på-gotland-guide och så vidare. Men även semester på gotland podd! Så mysigt det hade varit att hänga med er i era gulliga små kök när ni stökar runt med kidsen, lagar mat och påtar i trädgårdarna. Vill även gärna läsa nått om vattenbristen på gotland och hur ni gör med det. Kanske nått fördjupande och så får nått vattenverk el dylikt vara med och betala samt informera? Såklart massor med saker om era hus och hur ni renoverar och möblerar (bussen!!) Men jag hade också jättegärna lyssnat på er poddandes om bloggande, företagande, föräldraskap, fastlandsboende, familjepussel, karriär, mat, vintage, hållbarhet osv. Typ allt alltså… Hehe…
  OCH en sak till (sen ska jag sluta, lovar) kan ni inte göra nått om sommarkläder till barna. Blir tokig på att leta tunna heltäckande plagg varje år och alltid få höra: sånt efterfrågas inte i sverige, av korkade klädförsäljare som inte fattar att JAG efterfrågar!!

  1. HERREGUD SÅ MYCKET BRA IDÈER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Kan tillägga att jag med mina uppdrag har en ganska god och användbar kontaktyta. Ni får gärna kontakta mig om ni vill ha draghjälp här på ön

  1. Åh, Aino, jag tänkte på dig när jag skrev detta =)

   1. Jag hoppades just det

 5. Åh, jag vill gärna se någon renovering av ett av de magiska ödehusen du visat i Dalhem!! Jag kan assa!!!

  Om jag får önska något helt annat så skulle jag vilja se en eyeliner-tutorial! Du har så sjukt snygga vingar men jag får inte till det alls..Ser hårt och påmålat/utklätt typ på mig…som om jag är statist i en Cleopatra-film…Jag är också blond och jag vet inte om det är för hårt med svart på mig men du är ju ännu blondare och ser så vansinnigt cool ut!!

  1. Åh, det ska jag fixa!

Kommentera

Stäng meny