Slut som artist, prutthumor och gullis-overload

oeuf organic fashion baby

Pjuuu. Den här söndagen har spenderats med megaplåtning här hemma. Fyra kids, plus mina egna två, triljoner av ombyten, interiörprylar och minutiös planering.
Emily Dahl rattade kamera medan jag hjälpte barnen med ombyten, fix och känns-det-bra-frågor. Sedan fräsade jag loss bakom kameran med hela min urballningsreportoar av dans, sång och bajs-och-prutthumor (jag och 3-åringar har SÅ mycket gemensamt!).
Vad gör en inte för att kidsen ska ha skoj liksom.

Det har varit helt underbart roligt, men nu är jag totalt slut i både kropp och knopp. Och barnen med. Avslutar den här kvällen med John-bjuder-på-pizza och några bilder på min lilla BosseBodil med världssöt mössa från fantastiska Oeuf.
Tack och hej leverpastej!

oeuf organic fashion baby clothes oeuf organic fashion baby clothes kids

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag smälter, så sött!!

  2. Haha, barnkalas kan slänga sig i väggen. Det där låter det som du förtjänar en medalj för.

    Och herre så söt man får vara <3

Kommentera

Stäng meny