Slut i varje ven.

Hej på er! God morgon eller god kväll.
Klockan är 22:12 och jag har precis vaknat. Hela familjen somnade vid läggning. Helt slut hela högen.
Den här helgen har varit lite av en känslostorm. Stresspåslag i fredags (alldeles för mycket jobb just nu, och haltande förkylning som vägrar släppa taget), föreläsningsmaraton på lördag, världens härligaste idéspruttsmöte och årets finaste nyhet: min bästis Fatima har fått barn! I dag har jag varit totalt orkeslös. Helt slut.

Egentligen ska en ju bara vila då, följa med liksom, men jag blir bara stressad. Jag har ju en vev, så jag försöker veva igång mig själv. Försöker veva igång energi, men i dag gick det bara inte. Jag hade så många planer , men musten gick ur mig. Kuskade runt på Söder med kidsen och firade Johns mamma som fyller år, men var som i ett töcken.

Veckan som kommer ska jag försöka ta det lite lugnt, dra med mig träningsbrallan på promenad och känna efter vad jag behöver. Försöka följa med i orkesvågorna istället för att strida emot dem.
I morgon måndag lämnas tredje versionen – en någorlunda slutversion – av boken. Det ska bli SÅ skönt.
Jag älskar verkligen att göra bok, men det tar tid och ÄR ett stort projekt.

Firar av denna trötta söndag med en bild ett ekollon som tar fart i en vas här hemma. Fönstrena börjar fyllas av odlingar och det prunkar! Men mer om prunkat imorgon.
Sov gott vänner!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Var rädd om dig Emma! Kroppen försöker nog säga dig nånting?

Kommentera

Stäng meny