Slarvskor, sovfrisyr och en tax

Den här onsdagen försvann i ett huj bland intervjuer om hållbarhet och Klimatklubben, bokningar och en megasuperspännande grej som jag hoppas kunna berätta mer om snart. Det händer så himla mycket nu. Jag guppar bara med, men gör det i slarvknutna skor och noppriga strumpbyxor.

Och gårdagens frisyr. Det är ju inte så noga tänker jag.
Jag har suttit här hela, långa dagen. I min lejongula fåtölj på kontoret och har haft sällskap av Emilys tax, som så gärna vill göra mig sällskap.

Jag är ju mest av allt en kattmänniska, men vid denna tax är jag beredd att göra en turn. Så sympatisk och gullig.
Nä, nu ska jag hem och kamma håret, jag ska nämligen vara med i SVT morgonstudion imorgon bitti för att snacka om klimatet.
Missa inte!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så fin bild på dig! Ser ut som en tavla ✨

  2. Alltså Emma! Jag är så imponerad av dig och allt du gör för miljön och klimatet. Att du vågar och orkar stå upp för det du tror på i dagens konsumtionssamhälle! Du ger mig så mycket inspiration till hållbara förändringar. Istället för att känna skuld känner mig inspirerad. Har börjat fundera lite på eventuella utmaningar till mig själv, tex köpa allt (förutom förbrukningsartiklar) begagnat under 2018. Inte äta kött under 2018 (äter inte nöt och fläsk idag men tänker mig öka till att skippa fisk och kyckling också). Äta mer efter säsong, inte slänga någon mat/ta tillvara på rester. Ska skryta om det till allt och alla också så fler kanske blir inspirerade 😉

    1. TUSEN OCH ÅTER TUSEN TACK FÖR DEN HÄR KOMMENTAREN! Gjorde min dag! Stora kramar emma

Kommentera

Stäng meny