Ska vi byta sommarhus med varandra?

Åh, jag fick en sådan rolig idé av en läsare (Tack Elin!)!
Ett ska-vi-byta-sommarhus-med-varandra-inlägg!

När jag la upp inlägget “Hyr mitt torp på Gotland i sommar” så fick jag SÅ många intressemejl. Så många sommardrömmar som ville förverkligas i ett torp på landet. Lyckligtvis är ju inte mitt torp det enda i världen!

Det finns ju massor av stugor, torp, hur och gårdar i vårt avlånga land, så nu undrar jag: Har du ett gulligt torp, en mysig stuga, ett året-runt-hus, ett slott eller kojan Sverige som du vill hyra ut i sommar? Eller kanske byta boende med någon? Mejla mig ett par bilder och en kort beskrivning av ditt sommarställe/boende och när det är ledigt. Vill du byta sommarboende med någon, ja, då skriver du vad du har och vad du söker (kanske längtar du efter att spendera en härlig sommarvecka i en stuga i Värmland, i en lägenhet i Göteborg eller i en stuga vid Bottenviken? Eller kanske är du helt öppen för förslag?).

Tanken är att jag gör ett (eller flera) inlägg om några av alla dessa sommarparadis som finns att hyra eller byt-lånas! En anslagstavla för sommardrömmar helt enkelt! Så kan alla ni som läser och har sommarplans-torka hitta ett paradis för sommaren, och enkelt ta kontakt med varandra. Skicka även med kontaktuppgifter som är okej att publicera, exempelvis en mejladress.

Hur hamnar jag på anslagstavlan med mitt torp, stuga, slott eller koja?
Mejla mig på sundh.emma(a)gmail.com och märk mejlet med “sommardröm”.

Alltså jag är så peppad på detta! Tack Elin för idén!
Åh, tänk om detta blir en årlig tradition!

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vilken kanonidé, nu när vi bör träna på att åka INOMLANDS på semester så är detta ett steg i helt rätt riktning. Blir så glad och varm av allt ditt engagemang, Emma. Ska fila på, och fråga maken, om vi kan lägga ut vårt mysiga stuga vid en sjö i Närke. Barnvänlig och full av leksaker, trevliga grannar med barn och en underbar utsikt från frukostbordet. Kanske kan bli Norrland i sommar, och Småland är jag sugen på också. Stugbyte verkar fab helt enkelt!

  2. Mailade dig .. jag har Flanhult.se .. jag är definitivt på! Grym idé!

Kommentera

Stäng meny