Sista chansen!

i samarbete med  Linas matkasse

God kväll!

Tänkte bara sväng in på bloggen och påminna om det fenomenala samarbetet jag har med min vardagsräddare Linas matkasse just nu.
Jag brukar beställa en vegetarisk kasse titt som tätt för att få ny, hållbar inspiration till middagarna. Många av rätterna som funnits med ingår numera i vår repertoar och är nya, kära favoriter.
Om du inte har testat vego-kassen innan tycker jag verkligen att du ska göra det. Du får 50% rabatt här: Linas matkasse.

Har du redan provat Linas Matkasse men vill testa igen? Klicka här för att få 200 kr i rabatt! Ange koden TACKEMMASUNDH i meddelandefältet till Linas matkasse.
Tjingtjong!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Emma, hur överlever man ett missfall? Var på ultraljud i onsdags o då såg dom att bebisens hjärta inte slog! Var i v.12 o den hade dött i v.9+6., mitt hjärta går sönder! Jag ville SÅ gärna ha det här barnet!! Hur går man vidare? Jag undrar ju så vad det var som hände, och framförallt så undrar jag ju vem det var jag hade i min mage!! Det var ju mitt barn!!
  Har sedan tidigare en 1,5-åring och det är tur, hon för ju att jag måste leva vidare, fast jag egentligen bara vill dö.. kram!

  1. Hej Anna! Jag lider med dig så oerhört.
   Är det okej om jag svarar dig i ett inlägg? För jag tror att fler skulle vilja veta.
   Om det känns okej för dig?
   Kram emma

   1. det går bra! tack!!

Kommentera

Stäng meny