Ses vi ikväll?

God morgon!
Fatta pennan, sudda ut kvällens todo och piffa den här onsdagen med lite färgsprakande mode. Ikväll, den 1 november mellan klockan 18.00-19.00, kommer nämligen jag att hålla föredrag om 1950-talet – nu och då – tillsammans med designern och vintageskräddaren Linda Lindgren på flotta Nordiska museet i Stockholm.
Vi är lite som en trailer inför den kommande utställningen “Mitt 50-tal” som öppnar den 10 november.

Jag och Linda kommer ta fram godbitar ur våra vintagegarderober, visa hur vi tolkar 50-talet, prata om kvinnans roll (och i dag), frossa i stil och mode och även kika på hur dagens designers plockar upp 50-talets karaktäristiska snitt och tweakar till för en modern look.
Det ska bli så kul att ni anar inte!
Ännu roligare blir det så klart om du kommer och jag får chans att träffa mina internetz-buddys.
Kom bara kom!

PS. Vad ska jag ha på mig? Hjäääälp! Tyck gärna till!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Emma, hjääääälp! Vi ska ha bebis snart. Hur tänkte du kring garderoben till din nyfödda? Vad behöver man? Hur gör man miljövänliga val? Vart handlar man?

  2. Kul
    Den rosa klänningen som du har på bilden från Tjörn röstar jag för. Eller i alla fall något av de rosa. Med rutiga kappan och basker till.

  3. Åh, hade bokat in detta för länge sedan men så var jag tvungen att åka till Nässjö med jobbet… Morr!!! Kommer absolut gå och se utställningen och hoppas på ny chans att höra på dig!

Kommentera

Stäng meny