Ses vi i Karlstad på fredag?

Denna glada råtta kommer till Karlstad på fredag!
Karlstad kommun arrangerar tillsammans med Sida projektet Globala Karlstad (som pågår mellan den 1-13 oktober) för att inspirera allt gött karlstadsfölk att försöka leva på ett mer klimatsmart och hållbart sätt. HEJA!

På fredag, den 11 oktober klockan 12.00 håller jag en föreläsning om hållbar inredning, DIY och återbruk i Mitt i city-gallerian. Dessutom ska jag signera böcker (“Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”) och hänga runt i deras – håll i er nu – återbruksstudio! DRÖM!
Det är fri entré, och förutom att jag kommer hänga runt, så sjuder Mitt i city-gallerian av smartheter som är kopplade till de Globala målen – mellan 11-15.
Längtar så fasligt mycket hem nu!

Ses vi där?

/stolt fd (och kanske framtida) Karlstadsbo!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny